ronja
|
Meni se zdi isti k*, zato vse perem na 60. Na 90 sem dala samo parkrat, če sem hotela met kaj res "sterilno" (ko sem uporabljala pri Ronji pralne plenice, če so bile pokakane, sem jih vsake toliko oprala na 90). Kar se pa madežev tiče, pa jaz ne vidim neke razlike. Tekočega praška ne uporabljam (tudi trdnega ne), tako da pucanje stroja ni problem, perilo imam pa tudi športno, brez čipk, tako da gre vse lepo not. večinoma jih pa perem na 60, (imam program bombaž 60 in bombaž 90),dam pa na intenzivno podaljšano pranje, če so kaki hudi fleki kje, in je šlo še vedno vse ven. Tako nekako je tudi pri nas, čeprav kdaj kak flek ostane do naslednjega pranja, ampak se zato ne sekiram. Tudi če kaj ni bleščeče belo, je pri nas dokaj vseeno. Saj kuhinjska krpa pa res ni presežek lepote, da se bom sekirala za en odtenek ali dva . Res je pa, da se ne hvalim okoli z belino svojih cot (nekak upam, da mam kaj bolj pametnega za pokazat ). Mal heca mora bit . ravno zato pa se sprasujem, ce sploh je smiselno prati na 90 user posted image a ni 60 + vsa ta voda in praski dovolj, da valjda vse te zlobne zverine krepajo? S stališča bakterj popolnoma nič smiselno (in to od biologa ). No, pa še ena o zapranih zadevah: zadnjič perem belo in se lubi odloči dat zraven še eno zeleno kuhinjsko krpo - da je itak že bila tolikokrat oprana, da ne bo nič. Ok, če ne bova probala, ne bova vedela in nočem bit nek avtokrat - pa naj gre zelena cunja not. Ok, cel stroj perila normalen - razen Ronjinega polarnega medvedka... Ta je pa od takrat naprej tako turkizno navdahnjen . Samo je nič ne moti . ker ni gršega kot videti poleti moške v majici, za katero ne veš ali je bela, ali siva... Odvisno, kakšen moški je not . Če ma lubi poleti samo eno majco gor, barve niti ne porajtam jessy, zdaj pa zveniš ko iz kake reklame za pralni prašek
|