[Brisano sporočilo] (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (2.8.2005 7:50:18)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Udb -> oktober (2.8.2005 9:35:21)

nalin, le poročaj kaj si novega izvedela!

chips, kako je s tabo??? Me kar malo skrbi!!!

Jaz sem čist čudna - kar nekaj mi je slabo, pa se začnem trest, ...ne vem...pomanjkanje cukra?:zmeden: Grem kar na kavč!!

bebika -> oktober (2.8.2005 9:52:16)

OJLA!

Men je blo tud včeraj kr nekaj slabo :(( , po mojem je krivo vreme. Tale vročina je res že čist prehuda. Že tko me kr obliva, zdej ko je pa še tko soparno je pa sploh kriza. Še :duda: je tko aktiven, da mi bo glih kar vn pogledal :)- .
Nalin ti pa le sporoči, kaj si se novega naučila. Mene materinska čaka šele 7.9. Pa ti Udb, si že imela materinsko šolo.

lp

soncek&luna -> oktober (2.8.2005 11:04:04)

ojla bejbe,
jaz pa sem vceraj imela G, vse ok z :duda: ... veselo :sloncek: in zgleda da bo velik fantic 9nebesa... jaz pa imam spet bakterije :(( in zopet na antibiotikih... zadnje case prevec stresa zgleda...
no vesela novica pa je to, da se mi bo zgleda do cetrtka najkasneje do petka uspelo preselit :bravo::bravo:...

Nena85 -> oktober (2.8.2005 11:10:12)

Hojla oktorberčice,

čutim, da je čas:), da se tudi sama malce bolj aktivno udeležujem debat na forumu .. Oktober se kar hitro bliža9nebesa. Sicer pa moje počutje razen bolečin v hrbtenici, občasne zgage, premalo železa, ... kar OK.

Tudi jaz imam materinsko šolo 7.9. in sicer v Kranju ... smao zaenkratz še nisem slišala nobenih pohval:zmeden2:

Pazte nase, se še kaj beremo .. Dijo:bravo:

bambi -> oktober (2.8.2005 11:19:20)

Lalalalalalalala, mi tudi začnemo danes z materinsko šolo :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

Neznosna vročina jehvala bogu vsaj malo popustila, jaz sem še vedno kot podgana, noter, z zaprtimi roletami in ventilatorjem.....

Udb, tvoje slabosti pa popolnoma razumem, ker jih imam tudi jaz, v nedeljo zvečer mi je celo tako postalo slabo da sem letela bruhat. Sploh nisem mogla verjet :zmeden::zmeden::zmeden: Pa vrti se mi skoz nekaj, zgleda da je to res od vročine, jaz pa imam še nizek pritisk in sem kot cota....

Nena85 -> oktober (2.8.2005 11:23:51)

u šment, a teh slabosti pol še ni konec? Sem mislila, da je to že daleč za nami? Kdaj pa mata rok?

soncek&luna -> oktober (2.8.2005 11:29:36)

ko takole prebiram sporocilca, ste pa res uboge, ker vam vrocina nagaja...imam zgleda sreco na tem podrocju...vrocina mi ne dela preglavic, pritisk imam solski, nobenih bolecin v krizu, nobenih slabosti vec :zmeden2:...razen gleznji mi popoldan otecejo
...nas pa nasi :duda: s svojim :sloncek: spravijo v dobro voljo, a ne :)-

bambi -> oktober (2.8.2005 11:33:47)

Jaz sem :nosecka: 28. tednov in sem med tidtimi srečnicami, ki jih občasne slabosti še kar spremljajo...... no, bruhanja v tem času pa vseeno nisem pričakovala..... pa zelo nizek pritisk imam, tako da me ta vročina še dodatno ubija......Pomembno je samo, da so :duda: vredu in dokler veselo brcajo, smo vesele tudi me, a ne????

cmokec -> oktober (2.8.2005 11:34:38)

Mene tudi vročina ne moti, sopara mi pa pride do živega.

Kako ste drugače? Vidim, da smo v KR dobili nove priseljence :bravo::)-:bravo:. Kavica obvezna, še raje sladoled.

Sem bila pa včeraj zapravljivka in sem kupila previjalno podlogo in lupinico od Cam-a. Sedaj pa še omaro za male oblekice, pa pralni stroj zalavfam, pa smo. A veste, da je tudi meni že začelo kapljati z leve dvojčice. Se je moj smejal, ko je šel zjutraj v DM. Pa me vpraša. če kaj rabim, sem mu pa blazinice naročila. pa sem mogla razložit, ker ni takoj dojel, da smo začeli poskusno obratovati. :)-:)-:)-

Pregled imam jutri, takrat napišem kaj več.

Pozdravček :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

soncek&luna -> oktober (2.8.2005 11:41:19)

hmmm...meni pa se nic ne kaplja in ne curlja :)-.. kdaj pa naj bi se to pojavilo :zmeden2:

:kava: pa obvezna seveda

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (2.8.2005 11:43:15)

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (2.8.2005 11:44:38)

soncek&luna -> oktober (2.8.2005 11:47:47)

nalin, hvala...
je pa babica tudi nam rekla enako...imajo naucen tekst :)-... no se tudi strinjam z njo...veliko nosecnic ima tisto misljenje, bom dokazala vsem, da kljub nosecnosti vse zmorem... samo se ne zavedajo, da s tem lahko skodijo malim :duda: ali pa tudi sebi v koncni fazi, ker iz tega sledi preutrujenost in slaba volja

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (2.8.2005 11:53:15)

Nena85 -> oktober (2.8.2005 12:34:39)

Jest sem tud za kakšno KRANJSKO kavo;) ... a se kej dobivate?

bebika -> oktober (2.8.2005 13:02:08)

No vidm, da nas je ful iz Kranja :bravo::bravo: kr naenkrat se bomo pa res mogle dobit - seveda so vabljene tud ostale.
Nena 85 midve mava pa isti čas materinsko šolo in obe v Kranju. No midve se bova sigurno še srečali. v katerem tednu si pa ti? Drugač pa ko boste imele čas kr povejte, pa se zmenmo za :kava:, al pa sladoled...

lp

bebika :nosecka: 27t4d:duda:

cmokec -> oktober (2.8.2005 13:42:09)

VSe KR nosečke in ostale. Samo napisat je treba kdaj se dobimo, pa bo. Če bomo čakale, ne bo nič.

Predlagam lokalček v Mercatorju zraven igralnice. Imajo dober sladoled in ni zakajeno. Pa vsak ve, kje to je. Pa še parking je na voljo. Meni bolj ustreza popoldne. Dajmo, datum in uro. :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

Nena85 -> oktober (2.8.2005 14:20:10)

A v ponedeljek popoldne (okrog 16-17. ure) bi šlo? Lokacija je super :bravo:

bebika -> oktober (2.8.2005 16:02:20)

Ja meni je tud OK termin :bravo::bravo::bravo::bravo: Še ostale!!!

cmokec -> oktober (2.8.2005 16:20:43)

Ja, tudi pri meni bi šlo. :bravo::bravo:

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (2.8.2005 18:00:46)

cmokec -> oktober (2.8.2005 19:33:06)

Nalin, jaz sem mislila KR.

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (2.8.2005 20:58:24)

Stran: [1]