spanje v vozički (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček



Sporočilo


petera -> spanje v vozički (18.10.2010 10:10:45)

Pozdravljene.
Zanima me vaša izkušnja in sicer: moj sinek je star 1 mesec, in že pri enem tednu sva začela z vozičkom hoditi ven, vendar opažam da sem mi vedno ko se zbudi v vozičku začne jokat in ga moram vzeti ven, in nekaj metrov tiskam voziček njega pa na rokah. Želela bi si da tudi ko je budan da je notri in ne sili ven. A ima katera podobne izkušnje???
Hvala




kristinaj -> RE: spanje v vozički (18.10.2010 10:16:15)

nekateri ne marajo se vozit v vozičku in se derejo ves čas....

poskusi ga s čim zamotit, sicer je še mali... blizu glave mu daj kakšno barvano igračko in pojdi ven takrat, ko je čas za spanje




Anonimen -> RE: spanje v vozički (18.10.2010 10:34:06)

Petera, moj se je drl non-stop. Sem bila tako žalostna, vse mamice so lepo vozičkale, jaz pa sem preživljala živčne vojne. Nič ni pomagalo, nobene igračke, nič. Potem sem ga dala pa pri 4,5mesecih v športni del, je že med vožnjo nenormalno užival in zdaj celo zaspi v vozičku. Otročki so si ful različni. Jaz sem se dosti presekirala, ampak tako je. Sem si kupila pa sleepy wrap in sva v tistem hodila ven. Tam notri je bil pa najbolj srečen dojenček. Srečno!




petera -> RE: spanje v vozički (18.10.2010 11:50:18)

Aprilčica, kaj pa je to sleepy wrap?




Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (18.10.2010 12:05:34)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]




Hope2 -> RE: spanje v vozički (18.10.2010 12:07:18)

Mi smo ob takih situacijah zmanjšali dolžino sprehoda in pač večkrat na dan šli. Sleepy wrap, štorklje.... vse to je super, je tudi naš not zadrnjohal z največjim veseljem, ampak tega se tudi ne sme pretirano uporabljat, pa čeprav je mnogo bolje kot kengurujček.

Jaz sem za  krajše sprehode, večkrat na dan. Če je kdaj na sporedu daljši sprehod, pa v voziček vržeš sleepy wrap ali štorkljo in daš otroka not. Meni je zato štorklja bila bolj priročna, ker sem ga že v vozičku lahko imela v štorkljo položenga in sem si pol samo nataknila čez ramena.  Imela sem pa čist navadno tanko in za hladne dni tole http://www.google.si/imgres?imgurl=http://www.babygadget.net/pics/lodger_shelter_carseat.jpg&imgrefurl=http://www.babygadget.net/2008/02/the_lodger_adaptable_sling.php&h=300&w=400&sz=22&tbnid=_sXCPJs560ZNhM:&tbnh=93&tbnw=124&prev=/images%3Fq%3Dlodger&zoom=1&q=lodger&hl=sl&usg=__VG_mYWSU9tWjktA4hiTXCM3I938=&sa=X&ei=MRy8TL-qKY7HswaKl8S3DQ&ved=0CEAQ9QEwBg

http://www.lodger.com/producten/shelter/collectie_109/shelter_fleece/




Anonimen -> RE: spanje v vozički (18.10.2010 12:07:44)

naša je ista bog ne dej da bi jo dali v vozičk pa je stara 4,5 mesece in smo dubli pol kengurujčka tam notr pa ful uživa..sj sicr ma dneve k se rada vozi pa gleda liste in zravn zaspi sam k se pa zbudi je pa tok tečna da jo morš vn vzet..pa smo probali vse tut igrače smo notr dali da bi se igrala pa nč 




K_a_t_i -> RE: spanje v vozički (18.10.2010 12:51:59)

Petera, sej ne joka, ker je dojenček... Joka, ker nima bližine ali pa je lačen [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] (sori, sem morala - takšne komentarje namreč jaz dobivam od starih mam, če peljem voziček z jokajočim otrokom...)

Drugače pa ja, žal se eni ne marajo vozit [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]. Morda samo vprašanje - ali ga daš ti spečega v voziček, ali sam zaspi noter (ker če prvo, potem je lahko ob bujenju zmeden, ker ne ve kje se je zbudil).




Ninchy -> RE: spanje v vozički (18.10.2010 13:13:17)

Ojla,

tud jaz sem imela podobne težave, nato pa sem jo pri 3 mesecih dala v športnega od takrat pa je prav super in ne joka več. Na žalost smo košaro res malo uporabljali ampak kaj češ. Je pa res da je naša že iz porodnišnice ful držala glavo in že nekaj časa noče biti več v leže, ko jo imaš v naročju. Pač vsak otorček je drugačen tko da malo potrpi, ker bo verjetno bolje ko bosta lahko uporabila športni voziček. Pa prijetno vozičkanje [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]




nusi -> RE: spanje v vozički (18.10.2010 18:35:04)

IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i

Petera, sej ne joka, ker je dojenček... Joka, ker nima bližine ali pa je lačen [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] (sori, sem morala - takšne komentarje namreč jaz dobivam od starih mam, če peljem voziček z jokajočim otrokom...)


[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] no mene je pa dons ena napadla kao "kaj pa tečnariš in mamici ne pustiš kave pit, mi smo jih pustil jokat, a veste, sam tko se jih navad na red" [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image], to, da je prej dve uri mirno ležal seveda ni mogla vedt in se je prov pamteno razpričala [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image].

Upam da se bo navadil, res probej s kakšno igračko, ampak eni se res ne marajo vozit, potem je mogoče res bolje sling ali kengurujček [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




Anonimen -> RE: spanje v vozički (18.10.2010 19:13:32)

jst pa moje sploh ne morm gledat v vozičku kok joka, ker se mi zasmili pa še nečm da bi me kdo postrani gledu pa si mislu da matram otroka itd. čeprov me tašča včasih kr mal napade zakaj jo takoj vn vzamem al pa če gremo recimo s kengurujčkom vn zakaj ne vzamemo vozička...ah ja se bo pa več nosila ko vozila pa bo :)




Barbara_L -> RE: spanje v vozički (18.10.2010 20:10:37)

IZVIRNO SPOROČILO: petera

Pozdravljene.
Zanima me vaša izkušnja in sicer: moj sinek je star 1 mesec, in že pri enem tednu sva začela z vozičkom hoditi ven, vendar opažam da sem mi vedno ko se zbudi v vozičku začne jokat in ga moram vzeti ven, in nekaj metrov tiskam voziček njega pa na rokah. Želela bi si da tudi ko je budan da je notri in ne sili ven. A ima katera podobne izkušnje???
Hvala


Ojla, petera. Tudi naš je bil pri enem mesecu nerad dolgo v vozičku, malo so ga krči matral, hitro je bil lačen, itd. Zdaj, pri 5m je pa ful rad v vozičku. Tako da rabi čas, tudi da se navadi na voziček. Saj bo, majhen je še. Tudi mi smo imeli sprehode, kjer sem ga nosila,voziček pa rinila zraven.. :) takrat sem mislila, da sem edina, pa jih sedaj veliko vidim takole. Saj bo.




annie -> RE: spanje v vozički (18.10.2010 20:17:50)

Mi smo stari 3,5m pa še vedno ne vem kako dolgo budna v vozičku ne zdrži. Vedno grem z njo ven, ko je zaspana, potem pa lahko vozičkam tudi do 2 uri ali pa še več. Ko pa se zbudi, še kake pol urce zdrži, potem pa je že alarm [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Večji bojo, vedno bolj jih bo zanimalo vse okrog njih in takrat se bodo tudi radi vozili [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] . Tak je bilo pri sinu, ko se tam do 5m ni rad vozil v vozičku, potem pa kot bi odrezal je začel v njem uživati...saj bo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




Anonimen -> RE: spanje v vozički (20.10.2010 12:44:49)

IZVIRNO SPOROČILO: petera

Aprilčica, kaj pa je to sleepy wrap?


Ne, da bi delala reklamo za to stran, ampak jaz sem tu kupila sleepy wrap, imaš pa še mnogo drugih možnosti za nošenje otroka. Jaz sem mojega nosila notri, ko je imel krče, ko nikakor ni mogel zaspat in pa na sprehode, ne pa vsak dan, 24h na dan.

Link: http://www.mojskratek.si/default.asp?pid=modul_it&mid=sl&wID=278




smokyhawk -> RE: spanje v vozički (20.10.2010 14:07:27)

petera,saj bo,zdaj ko je še mali mu sveži luft tak zapaše da kar zaspi,jaz sem ga še včasih na ležalnik dala in na balkon ko je blo toplo,mal pokrila,pa je tak zaspal ko šus,je blo po kake 2-3 ure tišina[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]sej sčasmo bo pogruntal kak fajn je ko te nekdo potiska od vzadi,mogoče pa tudi ne.....mogoče pa bo res eden tistih kričačev ki mu niakor ne ugaja voziček[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]sej bo pa pr ta tretjem vse najboljš[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]




Stran: [1]