Hope2
|
IZVIRNO SPOROČILO: pinkulja naš ni po knjigi. prehiteva v razvoju vsaj za 3-4 mesece, kot pravijo strokovnjaki (npr. plazi že od 5,5 mesecev dalje) in tudi v velikosti, če mene kdo vpraša: velik je 75 cm in ima skoraj 10 kg (ni debel, ima zelo dolge nogice, pravijo, da bo veliki ded), je večji in bolj gibčen od znančevih 10 ali 11 mesečnikov in ves dan plazi ter vstaja, kaka 3-5x na dan, vozi se na poganjalcu, govori mama, ata, papa itd. že lep čas.... -lakota je razumljiva. vprašam še tretjič: ali ima katera izkušnje z bolj sitosnimi mleki kot je baje Milumil? Novalac NF mu je povzročal prebavne motnje. Ni po knjigi, je pa isti kot je bil naš, le da je naš bil 76cm velik in 9200 težek. Ostalo počel isto, prve samostojne korake pri 8 mesecih, le govoril ni. Pa ni rabil niti 1 flaško ponoči, kaj šele 3. Mogoče zato, ker ni govoril , mal heca, brez zamere. Jaz sem še vedno prepričana, da otrok ne rabi hrane in ni lačen ponoči. Vse to vodi v razvado. Naš ima razvado vodo, pa vem, da ni žejen, ampak se zbudi in zahteva vodo, pa jo spije tudi po 1-1,5dcl, pa če se zbudi čez 5 minut, bo spet pil in čez 2 uri spet. To ga potolaži in to je razvajen. Glede na to, da se mu tolk dogaja, tolk laufa, tolk aktiven, se mu tudi ponoči dogaja, saj mora vse to sprocesirat... in tudi to ga zbuja. Ti ko si malo več aktivna, zmatrana, tudi tvoj spanec ni trdni. In še vedno sem mnenja, mlečna kaša 1 uro pred spanjem in flaša mleka tik pred spanjem je več kot dovolj, ponoči pa vztrajat in najti drug način uspavanja in umiritve. Kaj pa misliš, ko bo shodil, kolk energije bo še potem kuril, a potem boš pa na 5 flaškah Milumila ne poznam, je naš imel refluks, zato je dobival novalac AR in not žličko kosmičev. To bi naj bilo tudi sitostno, ne vem, ker nismo opazili razlike, četudi je spil normalni AM
< Sporočilo je popravil Hope2 -- 20.10.2010 12:48:27 >
|