Kako ste, punce? Jaz sem pri jutranji :kava:, čudovito sem se naspala in se že "veselim" vseh opravkov, ki jih imam danes... :)-:)-:)-
Muffin -> DOBRO JUTRO !!! (2.8.2005 6:43:04)
Jutro ! :)
Jaz sem ze tudi spila :kava:. Mene tudi cakajo neki opravki, ki se jih tudi ze "veselim" :grrr:
Lep in ne prevroc dan, Maja
Anonimen -> DOBRO JUTRO !!! (2.8.2005 6:44:06)
Dobro jutro, Muffin! Kaj imaš pa ti v načrtu?
CIPRESA -> DOBRO JUTRO !!! (2.8.2005 6:46:27)
Dobro jutro !!!! Tud jaz sem jo že spila, zdej ko lahko le eno na dan je to en poseben balzam za moj želodec. Samo jo popoldne spijem še pol ker nemorem brez kave. Včasih sem zraven pokadila še 2 cigareti in to je bla moj zajtrk pred službo zdaj pa je konec z bobi palčkami.
Anonimen -> DOBRO JUTRO !!! (2.8.2005 6:47:18)
Meni pa Bobi palčke ne pomagajo pri odvajanju od kajenja... :((:((:(( Mislim, da bi prej prižgala vrečko... :((:((:((
CIPRESA -> DOBRO JUTRO !!! (2.8.2005 6:50:13)
Ja težka je da se odvadoš mora biti res nekaj takega kot so naši :duda:, pa še ta je težka.
Jaz pa imam danes v načrtu jit rodit!!!!!!!!!!!!!!
Muffin -> DOBRO JUTRO !!! (2.8.2005 6:50:26)
Kerensa, banka in se nekaj opravkov, kjer se ponavadi se vedno caka, ne glede ali je guzva ali je ni.
lp
Anonimen -> DOBRO JUTRO !!! (2.8.2005 6:50:46)
Dober načrt, Cipresa... :)-:)-:)- Na podlagi česa pa so tebi izračunali PDP?
Anonimen -> DOBRO JUTRO !!! (2.8.2005 6:51:40)
Ja, Muffin, mi je na žalost znano... Tudi jaz imam dopoldne rezervirano za Center LJ - ginekolog, banka, pošta, zavarovalnica,... Samo upam, da ne bo pritisnila kakšna vročina...
CIPRESA -> DOBRO JUTRO !!! (2.8.2005 6:54:31)
Meni so PDP izračunali na podlagi zadnje menstruacije ki ni veljal( 26.07.) sedaj pa mi je moja G postavila še en rok (ga itak mora če s ta prvim ni nič) ta pa je med 01.08-03.08. Pravi da ta rok je pa merjen glede na UZ in velikost otroka.
Anonimen -> DOBRO JUTRO !!! (2.8.2005 6:55:52)
Kaj bo šele potem pri meni? :ups: Nisem se spomnila prvega dneva zadnje menstruacije (samo na približno, 3 dni gor ali dol), potem so mi pa Božič določili na nuhalni svetlini. Na koncu bom še za Novo leto v porodnišnici... :ups:
CIPRESA -> DOBRO JUTRO !!! (2.8.2005 6:58:13)
Ne Kerensa menda na nuhalni kar točno udanejo, samo mal čudno se mi zdi da meni ni nič popravila, ker tam ponavadi popravijo rok če je prej ali kasneje.
Da bi bila za Novo leto v porodnišnici to ti pa res ne želim no!!!!! Ta je pa še hujša kot pa moje čakanje !!!!
Anonimen -> DOBRO JUTRO !!! (2.8.2005 7:00:01)
Saj ne rečem, datum je čudovit, ampak Novo leto se mi pa vseeno ne zdi dan, ki bi ga želela preživeti v porodnišnici. Čeprav je res, da bi bila :duda: najlepše darilo...
CIPRESA -> DOBRO JUTRO !!! (2.8.2005 7:12:25)
Kerensa letos se ti ne bo treba obremenjevat s tem kam za Novo leto. Tudi pri nas bo tako oba bova na "voglu" eden na levemu drugi pa na desnemu - kavča.
Anonimen -> DOBRO JUTRO !!! (2.8.2005 7:13:04)
To je pa res, Cipresa... :)-:)-:)- Ali bom v LJ ali pa v PO, to je dejstvo...
Anonimen -> DOBRO JUTRO !!! (2.8.2005 7:16:08)
Jutro!:kava::kava::kava:
Anonimen -> DOBRO JUTRO !!! (2.8.2005 7:17:08)
Dobro jutro, Gekko! Spomnila sem se tvojega obvestila, da iščeš :love:... Si že kaj našla?
CIPRESA -> DOBRO JUTRO !!! (2.8.2005 7:20:50)
No jaz moram napolnit svoj želodček ker mi pošteno kruli, pa zlikat možu srajco ker gre na šiht. Se še kaj oglasim!!!!!
Anonimen -> DOBRO JUTRO !!! (2.8.2005 7:21:43)
Dober tek, Cipresa!
Anonimen -> DOBRO JUTRO !!! (2.8.2005 7:39:00)
ha...kaj iščem? Za boljer ne kaj drugega, da ne bo pomote;);););););););););););)
Anonimen -> DOBRO JUTRO !!! (2.8.2005 7:39:20)
Oh, ja, Gekko... :)-:)-:)-
*zvezdica* -> DOBRO JUTRO !!! (2.8.2005 8:05:57)
Dobro juto!
Kako smo kaj danes? Jaz ugotavljam da sem zadnje dni ena taka mala sitnoba...ne vem vse mi gre mal na živce..pa sej ne tko resno...ampak tolk da že sam seb mal najedam!Üpam, da čim prej mine!
Drugač pa :kava: je popita...zdej pa že veselo za pisalno mizo začenjam delavnik z RR-om!
Anonimen -> DOBRO JUTRO !!! (2.8.2005 8:06:49)
Lepo, da imamo vse v svoj delovni čas vključen RR... Delodajalci bi nam morali za to dodatno plačati (imamo več dela, pa še izobražujemo se ob delu)... :)-:)-:)-
BARBARA R. -> DOBRO JUTRO !!! (2.8.2005 8:06:55)
Dobro jutro! po dooooooooolgem času, tudi iz moje strani. Popoldanski delovni čas v službi mi tudi dopoldanskega doma zapolni.No, saj bo kmalu boljše.
Kristinin korak je pred mesecem dni postal trden.In sedaj jo nič ne ustavi. Še muckin rep pohodi, če ji le ta ne gre izpod nog.