Missou
|
Pozdravljeni! Iskala sem sorodne teme, da mi ne bi bilo treba odpirati nove, pa sem našla samo težave z libidom pri ženskah. S partnerjem sva skupaj 4 leta, trenutno sem v 3. mesecu nosečnosti. Prva tri leta najine zveze sva imela redne spolne odnose, večinoma na partnerjevo pobudo, saj sama nimam tako močnega libida in mi je to normalno (željo po spolnosti imam cca. 3-4x na mesec). Spolni odnosi so bili izjemno zadovoljujoči, za oba, pestri, polni erotike, naslade, orgazmov, zares sva bila popolnoma zadovoljna in zadovoljena. Oba sva bila zelo odprta za želje in predloge drugega (analni sex, pripomočki, itd, itd).... Ko sva pred dobrega pol leta začela delati na otroku, se nama je zdelo, da sex postaja matematika, ampak ker sva si zelo želela zanositve, sva se res držala ovulacijskih dni, pa tudi ostale dneve sva seksala več kot bi sicer, ampak drugače, z manj želje in z manj vzburjenosti. Cilj ni bil užitek, ampak ejakulacija v mene. Od takrat naprej je med nama VSE drugače. Jaz sem čez par mesecev zanosila, moja želja po spolnosti je ostala enaka kot prej, pri partnerju pa je popolnoma zamrla. Vedno sem ga neustavljivo privlačila, roke je imel vedno na meni, vedno je vohal mojo kožo in že v tem izredno užival, vglavnem privlačnost do konca! Zdaj nikoli ne izraža želje po spolnosti, če jo izrazim jaz, sicer seksava in ima popolnoma normalno erekcijo (!!!), vendar pa ni tistega žara...ne znam razložiti. Veliko sva se pogovarjala o tem, on pravi, da sem mu še vedno zelo privlačna in da niti slučajno ni problem v tem. Pravi, da so se spremembe pri njemu začele, ko sva sistematično delala na otroku, drugič reče, da se je najin odnos bolj poglobil in da mu ni več do perverznosti in ker bom postala mama, gleda name drugače in želi nežen in "normalen" sex, brez kakšnih perverznosti...hkrati pa NIKOLI NE DA NOBENE POBUDE, tudi pošlata me ne. Naj omenim, da me vedno, vsak dan veliko ljubkuje, objema, boža, ljupčka na čelo, lice...ampak vsi ti dotiki so tako nedolžni, kot pri otrocih, ki še nimajo v sebi nobene seksualnosti. Pomislila sem že, da sem mogoče kriva jaz, ker sem nekako bolj dominantna v odnosu, bolj "huda", on pa je bolj prilagodljiv in občutljiv človek in mu mogoče to jemlje moško samozavest??? Prosim pomagajte. S tem ko nima želje po spolnosti, je meni ne manjka, saj sexava, ko si zaželim. Problem je v tem, da meni upada tista "ženska samozavest", ki sem jo prej vedno znova dobivala, ko sem videla, da bi me najraje pojedel. Naj omenim tudi to, da nima nobene želje po samozadovoljevanju...to vem, ker imava že od nekdaj zelo odprte pogovore na to temo.
|