mali-veliki problem... (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

lefairyon -> mali-veliki problem... (1.8.2005 22:23:45)

ker na forumu dojenček in otrok ni tolik "obiska" sem prilimala še sem moj problem...upam da ne bo kakšnih kritik ker me je res malo strah...

moj sinko je imel pred enim tednom sistematski pregled ob letu in pol...pediatrinja je ugotovila da se mu desni testis ni spustil do konca...ker tega ni nikoli omenila me ni skrbelo, zdaj pa sem na trnih, ker mi je napisala napotnico za urologa...zdaj pa ne vem kaj naj pričakujem da bo moral moj srček prestati...
če ima katera s tem izkušnje naj mi prosim javi kaj je to in kako se to reši...a je potrebna kakšna operacija ali je to samo rutinski pregled in opazovanje...

hvala za vsak odgovor
lp, zaskrbljena mami nadi

mmetel6 -> mali-veliki problem... (1.8.2005 22:43:41)

Ko smo mi imeli sistematski pri letu in pol, so bili testisi sicer v redu, mu pa ni šla kožica dol. Prejšnji teden je bil star že dve leti, pa je stvar še vedno enaka. Je rekla pediatrinja, da ima še eno leto časa, da bo šla kožica dol. Tudi prej je vedno govorila, naj lulček pustimo pri miru, medtem ko je prijateljici drug pediater govoril, da mora vsak dan po kopanju potegnit kožico dol (fantka sta samo eno leto razlike). No, naš problem je drugačen, pa vendar pravijo, da se nekatere stvari uredijo same po sebi. Sosedov sinek pri devetih mesecih tudi še nima obeh testisov spuščenih in so ji rekli, da bo to urejeno čez noč in ni potrebno nobenih uroloških posegov. Mogoče bi morala vprašati za mnjenje še kakšnega drugega pediatra ali pa pokliči na urološko in se najprej samo pozanimaj. Srečno in poročaj, kaj boš izvedela.
LP, Marjeta

lefairyon -> mali-veliki problem... (1.8.2005 22:50:53)

oj mateja...
pri mojem leonu tudi ni kožica čisto dol pa je pediatrinja rekla da to ni problem in da je še čas za to tako da to je vse ok...pri testisih je pa tako da sedaj ko vem da ni spuščen do konca to tudi opazim...sicer moja mami dela v bolnici na upravi in se bo malo pozanimala kako je glede tega...upam da bo vse dobro končalo...
ko bo urejeno pa seveda da bom poročala...raport mora biti;)
lp, nadi:rozica:

petra.horzi -> mali-veliki problem... (1.8.2005 22:56:38)

jz tud mislm da bo ta pregled bl rutinski pregled
ne preveč skrbet:)

lefairyon -> mali-veliki problem... (1.8.2005 23:02:18)

hvala petra...:rozica::rozica::rozica:
mah me je strah ker imam takoj operacijsko pred obrazom:zmeden:mogoče malo pretiravam ampak me je strah za mojega srčka...

Stran: [1]