Sem dodala slikice (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

Meceno -> Sem dodala slikice (1.8.2005 22:15:17)

Upam, da ste naše JULIJKE rešene, sicer Cipresa je odkorakala v avgust, pa Talči ,... a še katera,...

Sem pa bolj malo na RR, bolj spremljam katera je rodila, pa ji čestitam ,...

Tara pa raste kot vidite, sem bila en dan prav presenecena,...gledam jo vsaki dan,...in potem ugotovim da ima ušesa večja :)-
Sicer pa,... ko sva bili pri pediatru 26.7. oz na njen PDP je bila velika že 52cm, obseg glavice je imela 35,5cm in težka 3450g :bravo:
(prej 3040g, 50cm in obseg glavice 33cm )
Je pa zeloo pridna 9nebesa

Ups ,... morem jo it zbudit, ker drugače bo potem kako vlekla za zizo,...pa ene trikrat kupčke podrla,... obvezna ena bruhica in njeno delo je gotovo oz še plenico napolnit :)-

Punce držite se ,... Malika men J.....nekaj govori da je tvoj Tomi eden od potencjalnih snubcev,.. veš ti kaj o tem :)-:)-:)-

Lp Meceno

cmokec -> Sem dodala slikice (1.8.2005 22:20:49)

O, kako lepa princeska. :bravo::bravo: Čestitke še enkrat za vašega sončka. :rozica::rozica::rozica: Pa pohvale za torto in mamino spretnost. Je prava mojstrica.

Naty*Taja -> Sem dodala slikice (1.8.2005 22:30:38)

Joj tvoja pikica je pa na prvi slikici čist našem podobna!??

CIPRESA -> Sem dodala slikice (2.8.2005 6:41:01)

Meceno kakšen cortek, tko se mi še bolj pocedijo sline da končno dobimo tudi mi takega sončka domov.

Res je luštna princeska!!!!!!!!!!

:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

Kety -> Sem dodala slikice (2.8.2005 9:02:09)

ja, ko takole vidim dojencke, se najprej ustrasim, kako majhnega strukeljcka bomo prinesli domov,...takoj zatem me pa prime, da bi bilo to cimprej!

Meceno, puncka je tak angelcek! 9nebesa

Vse naj!

Lp Kety

malika -> Sem dodala slikice (2.8.2005 11:20:45)

Meceno ni problema, se lahko zmenimo :)-:)-:)- . Zdaj se moraš samo odločit katerega boste imeli, ker imam dva , enega lepšega od drugega :)-:)-:)-

Meceno -> Sem dodala slikice (2.8.2005 14:21:41)

Potem ima Tara že tri snubce,... tvoja dva, pa še od ene J......prijateljice ima enega fantka,... :zmeden:,...sicer jaz mislim da bo Tara prestara za tvojega Tomija oz je moj :love: rekel da jo bo imel kar na štriku privezano non stop :)-:)-:)-

Moj predlog, da bi pa jaz z njo hodila ven ( po diskotekah, kavarnah,...) je pa mojega skor kap, je pogruntal da bo mogel kar obema dati štrik oz bo imel dosti dela :)-:)-:)-

V glavnem,...ne vem kaj se bodo tašče zmenle,...kako pa bo ko bo Tara velika ,... ne vem,...mogoče bo šla pa med nune :)-:)-:)-:)-

Lp Meceno

Stran: [1]