|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: puhovnka za fantka
17.10.2010 10:51:25   
Petraa
Evo,včeraj sem puhovko dala malo ven in nato zvečer  zraven radiatora. danes sem še zmajaz ubogala user posted image in jo dala za 10 min v sušilca. In vse je tako kot je bilouser posted image   HVALA

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 26
17.10.2010 10:57:32   
zmajaz
user posted image

Ta večja: 05.01.2008
Ta mali: 01.05.2009

(odgovor članu Petraa)
Neposredna povezava do sporočila: 27
17.10.2010 12:18:21   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: maktub

majana79

ja to znamko tudi jaz kupujem za tamalega sicer v Italiji... sam mislim da zdaj nimamo namenov it tja.. a ves slučajno koliko je kaj cena te puhovke?

sem šla gledat listek, naša je bila 44.95 (redna cena), s tem da imajo dostikrat še lanske modele in so po 50% skonto (tako sem jaz vzela spomladi)

(odgovor članu maktub)
Neposredna povezava do sporočila: 28
17.10.2010 18:44:56   
kesi
Mi imamo Champion puhovko.

KESI

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 29
17.10.2010 18:54:16   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: zmajaz
IZVIRNO SPOROČILO: Petraa
Čili saj to mene zdaj zanima,jaz sem jo oprala in je čist neenakomerno vse  v kepicahuser posted image   Pa ne vem če se lepo porazdeli ko se posuši puhovkauser posted image

Načeloma je treba puhovko ali nesti v čistilnico ali pa po pranju sušiti v sušilcu - ravno zato, da razpiha te kepice, sicer obstaja verjetnost, da ne bo nikoli več taka, kot je bila. Sicer si to pisala včeraj in zdaj že verjetno veš, kako je stanje.

Na moževi puhovki na listku piše, da jo je treba obvezno sušiti v sušilcu na programu za občutljivo, zraven pa v boben dati teniško žogico, da se puh lepo porazporedi. Preizkusila in je puhovka kot nova user posted image

(odgovor članu zmajaz)
Neposredna povezava do sporočila: 30
20.10.2010 20:23:18   
agataema
Nujno teniško žogico. Jaz dam tri teniške žogice že med pranjem in potem tudi med dušenjem in se puh krasno razporedi.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 31
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Še poznate stare igre? Se jih še igrate?
photo
Igre poznajo vse kulture sveta. Skozi igro spoznavamo sebe in druge, pridobivamo dragocene izkušnje, rešujemo konflikte,...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Najlepše ime za fantka?
jagodka7

Katero fantovsko ime vam je najlepše?

Tomi (18%)

Liam (25%)

Timi (4%)

Lan (25%)

Maj (18%)

Nino (10%)

Število vseh glasov: 252

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!