jana84 -> RE: Oktobrke 2010 III.del (18.10.2010 13:45:35)
|
Ahjoj...nisem čist nič zadovoljna z mojim čiščenjem kavča...Nič ni boljše, oziroma, zdej je skor še slabše...Ker tist kar je blo še en tolk čisto videt je zdej lepo, tost kar je blo pa umazano je pa zdej še bolj videt...Si bom morala kar vodni sesalec od svakinje sporosit, da končno spucam za prav ta kavč, ker ga že od kar smo vseljeni čistim po odsekih in pol je tak kot je - flekast! [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley11.gif[/image] Tako da jutri me čaka čiščenje z vodnim sesalcem...Verjetno bom pol potegnila še po jogijihi n po tapisonu v Jakobovi sobi in tepihu na hodniku...Kot bo volja...Ne smem delat prevelikih planov z vodnim sesalcem, ker moja sestra se je tud odpavljala spucat kavč z vodnim sesalcem, ga že domov prvlekla in pol naslednji dan šla rodit...Tako, da je njen kavč še vedno nespucan... No, jst bom kar danes možeka nahecala, da ga greva iskat (če ga po slučaju svakinja ne rabi), da se jutri zjutraj takoj lotim tega, da se pol kolkor tolk presuši... Caroline1, v šempetrski porodnišnici je pa kar fajn poštimano. Greš v APRN (ambulanta za rizično in patološko nosečnost), ki ni v porodnem bloku, oziroma je sploh v drugi stavbi kot je porodnišnica...Tako da ne slišiš rojevanja drugih in te ne prestraši. No, sestra je hodila poleti kar v štuk kjer je porodnišnica, ker so bili dopusti in je blo vse skupaj... Tiamo, če te prav razumem imaš pol ti pregled še pr svojem G v torek 26.10.? Al sem zabluzla? PDP pa imaš 27.?
|
|
|
|