LEVINJA ČAKA LEVČKA (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Kaj potrebujem za novorojenčka?

Sporočilo

mamči -> LEVINJA ČAKA LEVČKA (1.8.2005 18:17:05)

Drage moje dame,pa naj se razkrinkam tudi jaz.Vaše poste prebiram že nekje od spomladi, včeraj pa sem postala član RR.Ogledala sem si tudi nekaj vaših čudovitih slikic.:bravo:Stara sem bila 28 let in imam 2leti in skoraj 8 mes. starega sina in še enega sinka, ki se še skriva v trebuščku PDP 12.8.;)Porod se bo odvijal kot prvič v porodnišnici MB in zelo sem vesela na vzpodbudne izkušnje, ki sem jih prebrala tu na RR.
Upam da me sprejmete - še zdaj ko sm že čist na koncu8)
Lep pozdrav.

lex -> LEVINJA ČAKA LEVČKA (1.8.2005 18:18:08)

Dobrodošla:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

Lunca1 -> LEVINJA ČAKA LEVČKA (1.8.2005 18:31:33)

dobrodošla:rozica:

Marogica -> LEVINJA ČAKA LEVČKA (1.8.2005 22:23:16)

Dobrodošla in želim ti obilo zabave v debatah (prepirih????), ki nam polepšajo dan. Upam do bodo tudi tebi.
p.s. Sem tudi levinja

Teni_ -> LEVINJA ČAKA LEVČKA (1.8.2005 22:39:06)

Dobrodošla!!! Tudi jaz sem levinja. Kdaj imaš roj. dan. Jaz ga imam to nedeljo - 7. Lp,Mojca:nosecka:

Naty*Taja -> LEVINJA ČAKA LEVČKA (1.8.2005 22:45:34)

Dobrodošla Levinja, ki čaka Levčka. Jaz sem pa bikica, ki je z atijem bikom dočakala bikca! HA! Se nam je pa posrečilo, a ne? Jaz se hecam, da si moremo kmalu hlev postavit.

mamči -> LEVINJA ČAKA LEVČKA (2.8.2005 0:16:52)

HA tu je pa veselo !
Jaz levinja sem imela 28. roj. dan 24.7 na nedeljo- tud rodila sem se v nedeljo. Moj ta drugi mladič bo levček PDP 12.8- že čakamo! Moj:love: je strelec in moj čisto ta prvi mladiček je... strelec. Se kdo pošali, da boma mela z mojim :love: vsak svojega astrološkega potomca.... Aja, pa moja mami je tud lev, pa moj oče je strelec. Je pa moja sestra bikica- pa se čist o.k. razumema ! Drugače pa mam kr neko čudno kombinacijo- nedeljski otrok, lev po kitajskem hor.sem pa kača !! V resnici pa samo nežna duša8):hudicek:;)

Anonimen -> LEVINJA ČAKA LEVČKA (2.8.2005 1:01:49)

Madonca, ste pa ognjena familija (vsi štirje boste ognjeni znaki!!).

tina104 -> LEVINJA ČAKA LEVČKA (2.8.2005 10:17:45)

Mamči, lahko se nam pridruži na forumu Prvič noseča (tam so tudi nosečke, ki niso prvič noseče) in se vsak dan pogovarjamo pod temo avgustovke. Je pa res, da nas je vedno manj... (jih je že kar nekaj rodilo).
Aja, mogoče se srečava v MB (moj rok je 22.8. po UZ).

mamči -> LEVINJA ČAKA LEVČKA (2.8.2005 11:20:02)

Hvala za povebilo!
Sem pa tak anti računalničar, da sem se vpisala pod opremo - opazila danes... Tina104, če bi ti malo pohitela, se pa res mogoče srečava v MB. Joj groza edino, da se men tak zavleče... Ker prvič je blo prej!:ups:

Stran: [1]