Tejči -> RE: Upravitelj nepremičnin v Mariboru (15.10.2010 11:23:10)
|
IZVIRNO SPOROČILO: urška76 Ojoj, potem imate pa res ene neresne upravitelje. Oziroma se zanašajo na to, da vi pač ne boste težili, pa vas malo nat... Točno tako, saj so nas že do sedaj, samo bolj elegantno. Upam, da res danes dobite kurjavo. So ravno sedaj montirali kalorimetre, tako da upam, da bodo tekom dneva radiatorji topli. Sedaj kurim klimo, pa imam temperaturo v stanovanju največ 18,5. Za mene full premalo, saj sem zelo zelo zmrznjene sorte-da ne rečem, kak sem oblečena, ker bi me eni ziher na psihiatrijo poslali. V bodoče pa vam svetujem, da vse dogovore napišete in podpišete (z možnimi kaznimi vred). Pa probleme jim servirajte takoj, ko nastanejo. Včasih se splača biti "tečen". Mi imamo v bloku nekaj starejših gospa, ki vsako malenkost takoj posredujejo naprej. Včasih koordinatorju, včasih pa kar direkt na upravno hišo. Včasih pa seveda naredijo problem tam kjer gani, ampak to je že druga zgodba. Saj smo vse napisali, že sprintane zakone smo nosli zraven na sestanke, pa nič ne zaleže..oni imajo pač vedno prav! Starejše babike, vključno z mojo omo pa samo ena drugi jamrajo, naredijo pa nič - so bolj neznajdljive, pa saj niti ne pričakujemo nekaj od njih. Jaz bom zdaj naprej tečna kolk se da, še poln kufer me bojo meli. Če pa le najdemo kakšnega upravnika, ki bo predvsem bolj resen, bomo pač šli v menjavo.
|
|
|
|