Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kakšna se vam zdi tale pesem? 14.10.2010 18:02:01
|
|
|
|
baguSka
|
jaz ocenjujem le svoje uho... so komadi ki grejo v uho in so taki ki ne grejo niti pod: RAZNO. in ta spada med njih.
|
|
|
|
RE: Kakšna se vam zdi tale pesem? 14.10.2010 18:02:25
|
|
|
|
mamamajča
|
IZVIRNO SPOROČILO: kind lady Meni pa ni slaba pesem. Ne vem kaj ocenjujete, pesem ali njega. Morda vas moti to, da je Rom. Najbrž ne bo držalo. Oto Pestner je tudi rom, precej ponosen na to, pa ga mamo vsi radi, ne? Meni ni všeč besedilo- nasplošno vsi novi glasbeniki pojejo take pesmi, ki jo zna osnovnošolec skupaj spravit. meni to ni všeč, žal
|
|
|
|
RE: Kakšna se vam zdi tale pesem? 14.10.2010 18:05:21
|
|
|
|
baguSka
|
aja in btw: so romski komadi ki grejo prou prijetno v uho..
|
|
|
|
RE: Kakšna se vam zdi tale pesem? 14.10.2010 18:38:29
|
|
|
|
alda
|
Baguska: imave zelo podobn glasbeni okus A se pol vidive 21.oktobra v Cvetkičarni...bo Marky Ramon..? Sicer pa tudi sama še vedno poslušam glasbo svoje mladosti: Ramonse, Sex pistols, Madnes, Clashe, Die Toten Hosen, Pouges..pa kdaj tudi Metalico, in nick Cave..sam za njega pa res moraš biti pripravljen, ker te drgač lahk tudi on spravi ne samo na sekret, še kam drugam. Od naših pa će še poslušam Siddharto in to samo prejšnje plate, ker s ta zadnje so mi všeč le 3.komadi..
|
|
RE: Kakšna se vam zdi tale pesem? 14.10.2010 18:43:51
|
|
|
|
baguSka
|
ja vids, jst pa glih sidharte ne prenesem.. so mi pa kul npr se morcheeba in nouvelle vague.. od novodobnejsih.. no, morcheeba so ze mal starejsi. za cvetlicarno pa se nism zihr ce bom tam.. mogoce ce dobim karto
|
|
|
|
RE: Kakšna se vam zdi tale pesem? 14.10.2010 19:34:20
|
|
|
|
Anonimen
|
Men grejo pa tele sintesajzer spremlajve tako na jetra, da bi bilo lahko besedilo vrhunsko, pa komada nebi poslušala dlje kot par sekund ... sori Alen, samo tale komad mi je
|
|
|
|
RE: Kakšna se vam zdi tale pesem? 14.10.2010 23:03:16
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
IZVIRNO SPOROČILO: darja.mark hja no kot rr-jeve zvezde. Bolj je kaka za luno, bolj je njena tema aktualna in bolj jo obiramo :) takle mamo hmmm.....
|
|
RE: Kakšna se vam zdi tale pesem? 15.10.2010 12:41:47
|
|
|
|
alenkica
|
Ima lep glas, ampak pesem je doooolgočasna! Ne zdi se mi pa prav da ga prim erjate z Murkom. Ker Murko je pa živa katastrofa. Ta pa vsaj lepo in pravilno poje.
|
|
|
|
RE: Kakšna se vam zdi tale pesem? 15.10.2010 13:40:56
|
|
|
|
maya2
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka Uff. jezus.. ni mi slo poslusat dlje kot 27 sekund. men še manj
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?