tlb -> RE: Mastitis in Amoksiklav (14.10.2010 15:46:04)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sonce13 Ninush: Aha - da bom mogla tolk časa čakat... Res je, da imam tablet za deset dni in bi bilo nekako logično, da bolečina popusti po parih dneh. Sem pa tudi slišala od znanke - tako kot pri tebi zmajaz, da so bolečine popustile že v enem dnevu. Sem se tega nadejala, ampak bom mogla očitno še mal počakat ;-) Sej sem našla še en forum, ker je ena napisala, da ji je spustilo 7 dan... ah! Še dobro, da sem takoj paniko zagnala... in dobila antibiotike. tlb: Ja nimam rdečine... mam pa ful trdo in bolečo dojko (prej nikoli - in na drugi dojki tudi nimam - nisem sploh imela občutka, da je kaj mleka notri...), pa prej je bila vedno manjša od druge sedaj pa... ;-) Ja - itak bom pridna in vse tablete popapala. A praviš, da so tri rekli, da če tri dni ni bolje...? Hm. No ostaneta mi še dva dni. Vam sporočim koliko časa mi bo držal tale mastitis. Bi pa rada še mnenje drugih koliko časa ste se ubadale s to težavo. Lp Jaz sem šla takrat še v bolnico (4t po porodu), pa je bla ena mlada in prijazna dohtarca, pa me je malo kar strašla....pa me je čez tri dni naročila na kontrolo. So bile pa pir meni krive hude ragade na bradavicah, ni šlo za zastoj mleka. (Zato se mi je mastitis relativno hitro ponovil....dokler nisem ragad "zrihtala"). Meni je zatrdlina trajala nekje dva dni, pa bolečina na pritisk, prvi dan pa je bolelo kar "samo od sebe" (sam jaz sem najprej mislila, da me modrc žuli, pa zeblo me je,sem moža prosla, da naj zakuri...potem pa šele gor prišla, da jaz kurim...pa rdečina je bla na spodnji strani joške in tja dol nisem vidla. V kopalnici pa sem brez očal in v špeglu nisem vidla....Drugič pa sem takoj pogruntala, še niti ni blo rdečine, sam zatrdlina in bolečine, takoj antibiotik in je bla tudi rdečina minimalna, pa hiterje je šlo vse mimo. Prvič sem čakal dan in pol do pregleda, tj. da sem doma skapirala, kaj mi je....) Pa mirno hranjenje otročka želim :) (obkladke si daješ gor?to je meni tudi fajn pomagalo).
|
|
|
|