Anonimen -> RE: Sprejemanje preteklosti partnerja (17.10.2010 12:50:21)
|
IZVIRNO SPOROČILO: liliana IZVIRNO SPOROČILO: Fogy Nekateri me razumete, drugi ne, saj to je normalno. To govorite zato, ker gre za moškega in je to kot "normalno" sprejemljivo. Če pa bi recimo ženska menjala ne vem 10 partnerjev, bi pa rekli, da je lahka, ni vredna zaupanja itd. Kaj bi rekli pa potem? Volk menja dlako nravi nikoli, drži? Sem pač čudna, ker ne sprejemam to številko partnerjev in rabim očitno pomoč kajne. Jaz sem jih menjala več kot 10.....moj mož le nekaj manj......zdaj sem pa že 7 let samo z enim.....kaj pa bo prihodnost prinesla pa ne vem[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] .....in se ne obremenjujem z rekom "volk menja dlako, nravi nikoli......" To je tvoje videnje - da je lahka. Ki izhaja iz tebe, da nisi lahka samo, če si na svoj način čista in neomadeževana. Ampak to je zgolj tvoja predpostavka. In z menjavo partnerjev ni nič narobe samo po sebi; priporočljiva je le higiena in uporaba kondomov, če je to pogosto, da se izogneš spolnim boleznim. Ne vem, ostanek katere kulture je to, da je en partner višek čistosti, najbrž krščanske. In to je samo ostanek in neko prepričanje, ki je že zdavnaj izgubilo na veljavi in pomenu.
|
|
|
|