Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
V kateri banki odpreti račun za otroka? 1.8.2005 15:01:41
|
|
|
|
Anonimen
|
Mi smo odprli pri NLb in sicer modro varčevanje (knjižica). Predvsem zato, da ne moreva dvignit (ziher je ziher). Preko trajnika sva uredila nakazilo in vse kar dobi nakaževa preko klika. Čez 6 let pa lahko dvignemo! Bojana
|
|
|
|
V kateri banki odpreti račun za otroka? 1.8.2005 15:04:23
|
|
|
|
puncica
|
Ma kaj pa vem do NLB mam odpor, predvsem zarad teh njihovih problemov, kaj pa druge banke, kaj majo pa druge sploh, nikjer nič ne najdem?:zmeden2:
|
|
|
|
V kateri banki odpreti račun za otroka? 1.8.2005 15:08:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Od mojega sestra ima za otroka pri Skb-ju. Ti pošiljam link: http://papi.skb.si/ Bojana
|
|
|
|
V kateri banki odpreti račun za otroka? 1.8.2005 15:14:39
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz imam pri Gorenjski banki,ker je občina ob rojstvu dala na račun celih 3.000.Ati pa je odprl Ježka pomoje pri A banki.
|
|
|
|
V kateri banki odpreti račun za otroka? 1.8.2005 15:20:25
|
|
|
|
GoYa
|
Ježka ima Abanka, ja. Ga svetujem, ker non stop organizirajo razno razne zadeve za otroke: Ježkov klub, nagrajevanje, darila za RD, tekmovanja,....
|
|
|
|
V kateri banki odpreti račun za otroka? 1.8.2005 15:21:07
|
|
|
|
GoYa
|
Ježka ima Abanka, ja. Ga svetujem, ker non stop organizirajo razno razne zadeve za otroke: Ježkov klub, nagrajevanje, darila za RD, tekmovanja,....
|
|
|
|
V kateri banki odpreti račun za otroka? 1.8.2005 15:21:52
|
|
|
|
Anonimen
|
Aja GoYa,to pa nisem vedla...
|
|
|
|
V kateri banki odpreti račun za otroka? 1.8.2005 15:57:55
|
|
|
|
SABILA
|
jst ti tud priporočam a banko
|
|
|
|
V kateri banki odpreti račun za otroka? 1.8.2005 16:15:58
|
|
|
|
gajas
|
Naša Gaja ima odprt račun pri Volksbank. LP
|
|
|
|
V kateri banki odpreti račun za otroka? 1.8.2005 17:04:28
|
|
|
|
koruzica
|
Odprite mu sklad; če se pristopna izjava glasi na njegovo ime, itak ne more dvignit sam,ampak potrebuje vas zraven, dokler ni polnoleten; pomisite - varčevali boste 10 ali več let, zato mu dajte možnost da doseže maksimum, kar se odnosov tiče. Na banki tega ne bo! Ponudba skldaov je pa zelo velika! LP koruzica
|
|
|
|
V kateri banki odpreti račun za otroka? 1.8.2005 18:22:47
|
|
|
|
Tiki
|
Tudi mi imamo ježka pri A banki :).
|
|
|
|
V kateri banki odpreti račun za otroka? 1.8.2005 18:26:38
|
|
|
|
Natas@
|
Naš ima na Poštni banki, Hrčkovo knjižico.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 1.8.2005 19:05:56
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
V kateri banki odpreti račun za otroka? 1.8.2005 19:51:20
|
|
|
|
Annny
|
Ma kakšna banka, saj je inflacija višja od obresti. Raje izberi kakšen tuj vzajemni sklad. lp
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 1.8.2005 20:06:07
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
V kateri banki odpreti račun za otroka? 1.8.2005 21:11:34
|
|
|
|
Urša
|
Mi smo odprl devizni račun na Abanki.
|
|
|
|
V kateri banki odpreti račun za otroka? 1.8.2005 21:16:45
|
|
|
|
koruzica
|
Hojla Bagi, seveda se ne gre za zaslužek;vendar ljudje, pomislite kaj banka dela z VAŠIM denarjem; služi obresti, dela donos , ki bi ga lahko sami; zakaj tega ne bi obrnili v svoj prid in v otrokovo dobro.Že vsak obvezniški sklad je boljš kot vezana vloga Zajčki, prašički, medvedki z luknjico je pa hudimano dobra vaba, za puljenje vašega težko prisluženega denajra... Vse našteto imate lahko še vedno in ko se pujsi, medo ali zajči napolni, pejte na pošto vplačat nakaznico za nakup točk; z otrokom se pa vi pogovarjajte, ne avtomat... Moje mnenje pač LP Koruzica
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 1.8.2005 21:32:43
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
V kateri banki odpreti račun za otroka? 1.8.2005 21:42:07
|
|
|
|
KIRA
|
jaz ti pa NLB odsvetujem. raje pejd k NKBM ali pa recimo SKB - pozanimaj se, kje so obrestne mere višje in kaki so pogoji poslovanja. midva sva zaenkrat odprla hranilno knjižico pri žNKBM, mal je tud vplivalo to, da so za tolarsko knjižico podarili 5 jurjev, če bi pa izkoristila eno drugo opcijo, ki nama pa ne ustreza, bi nama pa šenkal celo 15 jurjev. to pa je že nekaj in se lepo začnejo nabirat obresti. priporočam vam tudi, da se pozanimate za štipendijska zavarovanja, kot recimo pri Merkurju. Midva mava polico za tamalo, denar dobi ko bo 19 in bo šla študirat, oz. če se prej poroči.. tud za drugo tamalo bova tko naredla, da bosta imeli vsaj neki štartnega kapitala in ne bosta začeli z nule, tko kot midva....
|
|
|
|
V kateri banki odpreti račun za otroka? 1.8.2005 22:20:16
|
|
|
|
niki5
|
BAGI, jaz tudi tako mislim.. Svoj denar naj otrok polaga na račun v banki, ker ko bo dosegel določen znesek ga bo tudi zapravil, vsaj moj tako hoče. Drugo pa je namensko varčevanje, za katero ti polagaš denar da bo nekoč otrok nekaj imel od tega (šolnina, lažji začetek osamosvajanja, karkoli že se odločiš). Torej, denar ki ga moj malček dobi in misli sam razpolagati (položiti in dvigniti) bo varčeval na banki, denar katerega bom pa sama dajala na stran pa bom naložila v določene sklade.
|
|
|
|
V kateri banki odpreti račun za otroka? 1.8.2005 22:46:48
|
|
|
|
koruzica
|
BAGI, se strinjam s tabo...Naložbo naj vodijo starši, pravilno obliko, kar je pa za sproti, pa lahko ali štumf ali pa banka...Torej govorimo o varčevanju NA DOLGI ROK, to že vseskozi ponavljam; mi smo pa investitorji... Strinjam se tudi s KIRO, štipendijsko ali rentno varčevanje.VENDAR, spet v pravilni obliki; veliko boljše naložbe obstajajo za šolanje otrok, z bistveno manjšimi stroški, z večjim donosom, bistvno bolj likvidne in transparntne, ki se po poteku dobe prav tako lahko uporabijo za šolanje otrok; to MERKURJEVA štipendijska polica ne omogoča... Vprašanje je samo koliko sredstev bo ob zaključku varčevanja in če upoštevamo faktor inflacije čez 15 let? Vsem ki imate take oblike priporočam, da si preberete drobni tisk splošnih pogojev zavarovalnice...katerekoli. LP Koruzica
|
|
|
|
V kateri banki odpreti račun za otroka? 2.8.2005 0:50:40
|
|
|
|
pika**
|
Koruzica, a bi že enkrat povedal, kaj je tisto "ta pravo" ?8) Hujši si kot žrebanje lota. :hudicek:
|
|
|
|
V kateri banki odpreti račun za otroka? 2.8.2005 7:25:17
|
|
|
|
puncica
|
Ja tako je to, ni mi treba o kakih vzajemnih skladih pa ne vem o kakih fondih, želela sem prav banko, ker fora je v tem, da bi radi mi mal tamalo naučili, kako se špara in kako se daje kovančke v šparovček, pa da si potem lahko kako večjo stvar kupi, ne gre za varčevanje mene za otroka, pač pa da sama varčuje in sama nosi kovance na banko. Sicer je še majhna, sam se mi zdi da ji bo zanimiv metat kovančke v šparovček. Za to pa rabim eno zanimivo banko, kjer dajejo tud kakšna darila na koncu, pa da ne bo čez pol leta propadla, pa da ne bo pol tist dnar, čeprav ga bo samo nekaj jurčkov, kr nekam šel, tako kot se je to dogajal pri NLB. Bomo še mal pofirbcal kje je kaj zanimivga, je pa res, da nikjen na internetu nisem nič našla. Sicer se nagibam k Abanki a še vseeno mal pofirbcam še kje. Hvala punce. A ja še to v vzajemnih pa itak šparamo.
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?