A je to res..... (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Družinska zakonodaja

Sporočilo

Anonimen -> A je to res..... (1.8.2005 14:14:08)

da drugo leto ne bom dobila toliko dokladov,ker....Stvar je taka.Z mojim živiva skupaj v najemu,ampak je on prijavljen pri njegovih jaz pa pri mojih.In ker bi baje mogla določit preživnino,čeprav živiva skupaj mi drugo leto pripada le 3 tisoč.Zdaj imam 5.600.

Mateja* -> A je to res..... (1.8.2005 15:36:27)

Ja, v doklade se šteje tudi preživnina, ki pa vama jo ni nujno določit, če nisi na socialni prijavljena kot samohranilka. Če sta prijavljena vsak na svojem naslovu ni važno, ker običajno, tisti ki smo v najemu, se na najemniški naslov ne moremo prijavit. Važno je samo kaj boš vpisala v polo za doklade. A si letos vpisala obe plači (tvojo in fantovo) pa dobiš 5.600,00?

Anonimen -> A je to res..... (1.8.2005 18:02:39)

Nisem prijavljena kot samohranilka.Ja od obeh plače sva dala,lani mislim,letos še ne,ker imava ta mesec za vložit.

Mateja* -> A je to res..... (2.8.2005 13:38:36)

Ja ****, zakaj bi pa pol sploh določevala in urejala preživnino? Saj sta uradno z očetom otroka skupaj, a ne?! Zakaj bi si delala stroške, če ni potrebno. Preživnina se ureja na sodišču in tam je potrebno vse vloge in koleke plačat. Pa zakaj, če vama to sploh ni potrebno.

Stran: [1]