kaminek
|
jst sm dala spodnji osmici vn, ker me je enkrat tko zagrablo, kot da bi imela gripo. in sm šla k osebnemu, da me grlo boli, da imam gnojno vse, glava me boli, imam vročino. me je pogledala in rekla, da nč ne vidi. me pošlje k zobarju in po slikah vidi, da jih bo potrebno vn dobit. sm šla k čeljustnemu kirurgu v ce in je sm bla zelo zadovoljna. oba sta bla še neizraščena in sta rasla v sedmico-vodoravno. enga mi je lohk skoraj brez težav dobil vn, mi dal šive, katere sm dala vn pri osebnem zobarju. imela sm otečeno dobrih 10 dni, bolelo me je ful, kljub tabletom, ponoči mi je na brisačo tekel gnoj iz ust, ker se je čistlo. pri drugem zobu pa je bla druga pesem, matrau se je kr neki časa, da ga je po koščkih dobil vn, zašil mi ni, ker je reku, da je boljš, da se samo sčisti in zapre, kot pa da šiva in zapre rano "na silo". bla sm tud jst kameleonka in kot da bi me nekdo orenk mahnu . oteklina mi je po dobrih 3 tednih odnehala, bolel me je pa še kr neki časa. ampak mini86, to je moja izkušnja. ne se bat, to mora it vn, če ti delajo težavem, da preprečiš gronolom ipd. imej tablete prštimane za vsak slučaj, pazi se prepiha,.., in vse kar so ti že predhodnice svetovale. srečno!!