FLOWR12 -> RE: krompirjeve počitnice (13.10.2010 13:16:55)
|
Če je tako, potem bi jih pa jaz nekam prijavila zaradi zavajajoče reklame, kajti v praksi se nočitev z 29-ega na 30-ega računa (datumsko in finančno) kot ena nočitev, začeta 29-ega, torej tudi plačana po ceni, veljavni za 29-ega. Poleg tega pa ti 30-ega tudi sploh nimajo kaj računati, v končni fazi. Kako bi ti pa računali? Polovico nočitve (kajti do polnoči je še 29.10.) in zajtrk posebej - al' ti hočejo celotno nočitev vtakniti pod ceno za 30.10. (torej tudi še večerjo in spanje 29-ega zvečer)? Če je pa tako, bi jih pa res prijavila. IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* IZVIRNO SPOROČILO: naja17 IZVIRNO SPOROČILO: FLOWR12 Ja akcija je do 29.10., 30. pa nič več. In men se zdi, da je dan ena 27., 28. drugi dan in 29. tretji dan. Tisti zajtrk 30.10. pač sklopiš s prvim dnem, ker zajtrka nimaš. Ali se motim? Da, motiš se! Sej sem ti napisala kako gre... Tisti zajtrk zadnji dan se poklapa z večerjo prvi dan in to je 1 polpenzion! Vmes imate 2 polpenzion. Čisto upravičeno ti zaračunavajo 30.10.10! Če je tako, potem bi jih pa jaz nekam prijavila zaradi zavajajoče reklame, kajti v praksi se nočitev z 29-ega na 30-ega računa (datumsko in finančno) kot ena nočitev, začeta 29-ega, torej tudi plačana po ceni, veljavni za 29-ega. Poleg tega pa ti 30-ega tudi sploh nimajo kaj računati, v končni fazi. Kako bi ti pa računali? Polovico nočitve (kajti do polnoči je še 29.10.) in zajtrk posebej - al' ti hočejo celotno nočitev vtakniti pod ceno za 30.10. (torej tudi še večerjo in spanje 29-ega zvečer)? Če je pa tako, bi jih pa res prijavila. Jaz se s tem popolnoma strinjam[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley32.gif[/image], in si zadevo tudi tako predstvljam. Škoda ker ne najdem papirjev od lanskih krompirjevih počitnic, kjer smo počitnikovali tudi za 3 dni. In mislim, da je bila verzija kot jo razlaga Kerensa oz. jaz.
|
|
|
|