ZOO na Dunaju-poročilo (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Lenny -> ZOO na Dunaju-poročilo (1.8.2005 13:23:02)

Da se malo odklopim, bom na hitro napisala, da je bilo v soboto na Dunaju super!!!! Sicer vroče, a pod stoletnimi drevesi za zdržat. Najprej smo v Modri laguni v živo videli našo sanjsko hišico, potem pa šest ur preživeli v resnično čudovitem živalskem vrtu. Mulček je užival, zaljubil se je v pande in polarne medvede, božal kamelo in opico, v glavnem že dva dni govori samo o živalih. Gužvi na meji smo se elegantno izognili, saj so se kolone valile ravno v nasprotno stran našega potovanja, do večera pa se je gneča že razkadila.
Za enodnevni aktivni izlet SUPER!
Pozdrav iz vročega Maribora!

Nani-nani -> ZOO na Dunaju-poročilo (1.8.2005 13:39:42)

Lepo, da ste se fajn imeli, tudi mi se bomo odpravili, ko ne bo take vročine in ko bomo malo večji.
Ideja je super.

Blink1 -> ZOO na Dunaju-poročilo (1.8.2005 13:40:30)

Fino! Hvala za poročilo. Tudi mi smo že razmišljali o Dunaju, pa smo ga zaenkrat prihranili za 1. maj drugo leto.

Kakšne slikce še:bravo:

tinica -> ZOO na Dunaju-poročilo (1.8.2005 13:41:28)

Kako dolgo ste se prebližno vozili tja oz. koliko KM je tja?

Hvala

Lenny -> ZOO na Dunaju-poročilo (1.8.2005 14:35:16)

Iz Mb je 250 km. Vozili smo se pa 2 uri in 15 minut. Skoraj točno po omejitvah.

india -> ZOO na Dunaju-poročilo (1.8.2005 15:03:01)

Točno kto si napisala, Lenny! Enkratna možnost za enodnevno potepanje. Tudi mi smo bili na Dunaju maja letos, pa še v Prater smo potem šli, tamaladva sta jahala, pa tobogani so ju prevzeli, ta velike na vlaku smrti oz. nekaj podobnega, midva v hiši doživetij...skratka enkratno. Živali in urejenost ZOOja pa je tako na vrhuncu!:bravo::bravo::bravo::bravo:

Stran: [1]