Plahtica (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Klarissa -> Plahtica (1.8.2005 13:16:40)

Punce dajte mi prosim pomagat:rozica::
kupila sem si plahtico, da bom pila čaje, da si uredim M in zdaj ne vem:
1. koliko dni zapored naj jo pijem? Kdaj jo naj začnem pit?
2. koliko skodelic na dan?
3. koliko žličk plahtice v eno skodelico?
4. koliko skodelic naj spijem ko bo prišla M in me bo bolelo?
Najlepša hvala za vse odgovore!!!!:racka:

Anonimen -> Plahtica (1.8.2005 13:54:31)

Klarissa, pojma nimam, ampak mislim, da bi ti na spodnjem forumu Zanositev in ovulacija, punce več znale povedati. Probaj še tam.

Polonca H. -> Plahtica (1.8.2005 14:31:02)

Jaz sem jo začela piti zadnji dan menstruacije in sem jo pila do začetka naslednje. Med samo menstruacijo sem imela premor. Pila sem jo zvečer pred spanjem približno 2,5 dcl. Za to količino sem dala zvrhano žličko posušene plahtice, pustila da je približno min vrela, potem ohladila in osladila z medom. Meni se je vse uredilo. Upam da se tudi tebi stvari uredijo!

Polonca H. -> Plahtica (1.8.2005 14:34:26)

Jaz sem jo začela piti zadnji dan menstruacije in sem jo pila do začetka naslednje. Med samo menstruacijo sem imela premor. Pila sem jo zvečer pred spanjem približno 2,5 dcl. Za to količino sem dala zvrhano žličko posušene plahtice, pustila da je približno min vrela, potem ohladila in osladila z medom. Meni se je vse uredilo. Upam da se tudi tebi stvari uredijo!

Polonca H. -> Plahtica (1.8.2005 14:35:02)

Klarissa -> Plahtica (2.8.2005 11:27:34)

Polonca H. najlepša ti hvala!
:rozica:

Stran: [1]