Prvosonce -> zakaj na enkrat tako obnašanje (12.10.2010 13:48:20)
|
Naj opišem problem: Mali bo star dve leti, od septembra hodi v vrtec, sem samohranilka, živim pri svojih starših, mali gre vsake 14 dni k očiju. Zanima me ali ima katera podobno izkušnjo: mali se je začel kar na enkrat do mene obnašat odklonilno, ali kako naj rečem. Drgač je bil ful navezan name, skoz sva se "razumela", me je objemal, lupčkal, me je bil vesel, vse sva počela skupal. Sedaj pa kar na enkrat - od prejšnjega tedna, pa čist druga pesem - me potiska stran, noče it z mano spat, ampak kaže na babico, ne smem mu dat jaz za jest, ne smem ga it jaz kopat itd. Naj povem, da sem začela hodit tudi v službo, ampak ne vem, če to občuti, ker delam po 6 ur, in ga iz vrtca vzamem približno isto kot prej ko sem bla doma. Ali je mogoče problem ker je moja mama vedno zraven? Sedaj sva z mali pri mojih starših cca. 6 mesecev in mama mi res veliko pomaga in sem ful hvaležna ... Tudi v vrtec ko ga peljem prej mi je dal lupčka, pomahal, zdej pa kr gre ... ne vem včasih mi deluje kot ds je jezen name ... ne vem ... in sem včas prav mal žalostna, ker sva se prej tolk dobro razimela - no saj vem, da pride obdobje, zato vas pa sprašujem. kakšna ideja ali podobna izkušnja?
|
|
|
|