Minja1 -> RE: Družina, partner in prisotnost tretjega moškega (14.10.2010 7:58:30)
|
IZVIRNO SPOROČILO: liliana IZVIRNO SPOROČILO: Minja1 Liliana, vem, da tudi ta junak prdi, da smrdi, ko kaka, da verjetno ne spušča pokrova straniščne školjke, vem pa tudi, da obispava svojo ženo z seksi darilci, jo vozi na večerjice, koncerte, ... skratka ji daje to, kar si lahko privošči (ta). Tudi sexa z njo in po njegovih besedah temu sexu nič ne manjka...posveti se ji, kolikor pač potrebuje 20.let mlajša žena. Aja, pa tudi na porodniški nisem, porodniška je mimo :), hodim v šolo s katero imam trenutno dela čez glavo :) To mi je pa precej čudno, da se pogovarjata o njegovi ženi......čudno mi je zato, ker sama nikoli, ko sem bila cela vzhičena in polna metuljčkov zaradi nekega moškega z njim nisem debatirala o njegovih bivših.....res je pa, da nikoli nisem imela vezanega moškega.....vendar tudi pri tistih, ki so bili zgolj avantura nisem razpredala o njegovem seksu z drugimi ženskami....... No, saj ne razpredava, ampak že preden se je začelo tole z nama, sva pač govorila o svojih družinah, jbg...zanikat se jih ne da, ane? Kemija pa tud nima nč s tem, pač veva, da je med nama kemija, drživa se nazaj kolikor gre (dokler bo šlo), in se vsaj tu in tam poskušava pogovarjat normalne stvari, ki naj bi se jih pogovarjali prijatelji, ki imajo vsak svojo družino.
|
|
|
|