Pety17
|
Punce moje hvala za pestke in danes sem se pomirila, pa bom napisala, kaj se je vceraj dogajalo,...noro,...... zacnem malo krvaveti in poklicem ginekologa, se pred tem sem sla samoplacnisko narest hcg test, da vidim kje smo,.....naredim test in v laboratoriju se enkrat opazim, da imam izcedek,....ok poklicem ginekologa in rece naj pridirkam tja,.....pridem tja, me da na UZ in me pogleda ter rece,...ja to bo slo naprej, tale vrecka vasa mi ni vsce je ful cudne oblike, se krci in leze vase,....vidim sicer nekaj kot plod, sam to je mrtvo,......pa mu recem, da mi je cudno, da je vrecka zrasla v 3 dneh in da zadnjic ni se nic videl, zdej pa ze nekaj vidi,....pa je reku, nic en bova filozofirala, da narava sama poskrbi za te stvari,......da sem se mlada,...no ne bom razlagala, kako mi je bilo in kako so mi solze tekle,....potem greva narest se hcg test, koncno,...in rece naj pocakam da bodo izvidi,.....z mojim sva v predverju porodnisnice se objemala in jokala,......pa pride ginekolog, pa rece, no testov se ne bo, vas poklicem kasneje,....vprasala sem ga se koliko bi moral znasati moj hcg, glede na to, da sem ga sla samoplacnisko narest, (to sem mu zamolcala) pa je rekel najmanj 6000,....pa je potem reku, no dejmo pocakat, da vidmo kaksen je hcg,.....se mojmu je reku vmes, da ni vitalnih funkcij,......da sva se mlada,....in nama je dal slikco,....po njegovo ploscate vreckice,.....pa sem sla ,....nazaj v pisarno, sem mela se kopico za narest,....vmes poklicem v laboratorij in povedo, da je moj hcg pozitiven in da je 9820 vrednost,......cez kaki 2 uri, okoli pol 8 zvecer poklice ginekolog in rece, da je vrednost hcgja 12112,....da to je super lepa vrednost,.....da je bil morda prevec crnogled, da le ni tako slabo,....da glede na to kaj je videl na ekranu, ne gre skupaj z vrednostmi hcgja,.......da dejmo pocakat kaj bo,......uf,....vrednosti rastejo,......super,.....zavrtim telefon in prijateljica mi da stevilko od svoje ginekologinje,.....takoj zjutraj sem jo klicala in bila danes pri njej,...pred tem se sla narest se enkrat hch (zgodaj vem, ampak, da vidim),.....pridem do nje in mi naredi UZ,.....pa rece, ja vidim zakaj je tako rekel,....vasa vrecka je atipicne oblike, ker je vasa maternica atipicne oblike (to sem danes prvic zvedla) in mi vse pokaze na enkranu,....pokaze mi tudi, kje je zakrvavelo, ker se je lepo videlo,.....in mi pokaze vrecko in pokaze se beljakovinski obrocek,...al kako se rece , vse zmeri in naredi slikco in rece, da je za enkrat vse ok,.......vmes poklicem se za hch, ki je danes 14860,........evo po vcerajsnem joku je danes posijalo sonce,.......moja zgodba,..... sva poskusile poslusat srcka, pa je blo prezgodaj. Kontrola 11.11.
Ko sva mami in oci zagledala plusek, sva bila presrecna, sedaj te budno cuvava in komaj cakava, da te vidiva.....pikica najina mala, ti si najina sreca.Vsak dan sva vate bolj zaljubljena. http://lilypie.com/Pregnancy_code.php
|