Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Prosim za pomoč-nosecniski hormon in test 12.10.2010 13:23:28
|
|
|
|
Pety17
|
Oj, imam problem, ker mi je prezgodaj delal ginekolog UZ se je videla samo gestacijska vrecka, plod se ni bil viden,.....sem padla v strah , celo noc nisem spala in lahko si mislite, danes nimam vec nobenega znaka nosecnosti, lahko, da je samo psiha,.......sem se ze posteno zjkala, ne znam si pomagat,....ampak grozno mi, prosim za vaso pomoc, res,.... Zaniam me, glede na to, da sem ravnokar naredila se en nosecniski test in je bla crtica nosecnosti zelo mocna,....ali je mozno da bi v kolikort bi bil nosecniski hormon v upadanju (bog ne daj in to misel takoj pobrisem) ali bi to nosecniski test zaznal z rahlejso odzivnostjo??Ma katera kako izkusnjo s tem? hvala,... v laboratoriju testa nisem delala, tudi vceraj mi ga ginekolog ni dal narest, tako da ne vem ali je v upadanju ali raste,... prestrasena
|
|
|
|
RE: Prosim za pomoč-nosecniski hormon in test 12.10.2010 13:26:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Na žalost je lahko črtica še vidna ,dokler hormoni ne izginejo.Upam, da je pri tebi vse v redu. Najbolj bopokazal krvni test,ker tam se vidi ali je beta v porastu, ali pa pada.
|
|
|
|
RE: Prosim za pomoč-nosecniski hormon in test 12.10.2010 13:28:59
|
|
|
|
Pety17
|
pa ej manj vidna, ali enako, ali bolj?? res me je prestrasil vceraj ginekolog,...... mi ej delal uz v 4 tednu in 4 dneh nosecnosti,po izracunu, dejansko menim, da sem noseca se manj,.....kar je po moje prezgodaj, da bi videl plod????
|
|
|
|
RE: Prosim za pomoč-nosecniski hormon in test 12.10.2010 14:31:48
|
|
|
|
Taddy78
|
V 4.tednu se plod še ne vidi. Nekje v 5.tednu bi se lahko videl že kak rumenjaček, v 6.tednu pa bi zraven rumenjačka že moral biti plod. Tako da ne skrbi, samo na UZ-ju si bila prehitro. Sama sem morala na čiščenje, ker se še v 6.tednu ni videlo ploda, s tem, da sem jaz bila na umetni opl. torej se je skoraj do dneva natančno vedelo, koliko tednov traja nosečnost.. Testi so recimo še vedno bili močno pozitivni, gestacijska vrečka je normalno rastla...
|
|
|
|
RE: Prosim za pomoč-nosecniski hormon in test 12.10.2010 14:38:35
|
|
|
|
hel32
|
Kr lepo brez panike, mislim, da si bila malo prehitro na UZ, v 4 tednu se ploda še ne mara videt. Vso srečo ti želim, in lepo nosečnost, če je to tvoj 1. otrok, je vse še toliko bolj občutljivo, le lepo, brez panike, vse bo v redu z otočkom, malo potrpljenja, pa bo. Sama sem zdaj v 3. noseča in sem bila na prvem pregledu pri 8 tednih, sem dobila lepo slikico.
|
|
RE: Prosim za pomoč-nosecniski hormon in test 12.10.2010 14:49:11
|
|
|
|
nati29
|
Peti17, to je res čist prehitro, tako da nič ne skrbi. Pri meni se še pri 6 tednih ni videlo, šele pri osmih se je, sem bila pa trikrat v taki situaciji, tako da vem, kako se počutiš. Upam, da bo naslednji pregled odpravil skrbi .
|
|
|
|
RE: Prosim za pomoč-nosecniski hormon in test 13.10.2010 11:06:56
|
|
|
|
Pety17
|
Hvala vsem za odgovore,...... res upam, da bo vse ok,.......posteno sem bila prestrasena,.....nati29, potem razumes, da je to cakanje res grozno,......se posebej, ko mi ginekolog rece, da to , da so em dojke nehale bolet ni dober znak in , da to ni ok,...... bom poskusila mislit pozitivno, pa bo, a ne??
|
|
|
|
RE: Prosim za pomoč-nosecniski hormon in test 25.12.2010 17:54:21
|
|
|
|
Mirelika
|
živjooo...mene sm zanima če kera ve slučajnu če je ker narobe, kr mam menstruacijo na 26 dni...baje morš met na 28 dni da bi bla ženska sploh lahko plodna..zdej je že 4 mesc ku se trudva da bi zanosila in me je ful strah da je tu kej narobe... prosm za odg če se kera spozna kej na tooo..
|
|
|
|
RE: Prosim za pomoč-nosecniski hormon in test 25.12.2010 17:58:54
|
|
|
|
juhica
|
Po drugem porodu sem imela na 26 dni, pa sem zanosila v tretje zanosila v ta prvo, tako da ta teorija . pa glede na to da sem prva dva rodila dva dni prej, je rekla moja ginekologinja, da mam ovulacijo prej. Mirelika to naj te ne skrbi, upam da boš čimprej zagledala !!
|
|
|
|
RE: Prosim za pomoč-nosecniski hormon in test 25.12.2010 18:08:37
|
|
|
|
Mirelika
|
ooo hvala jst tut upam jap:)
|
|
|
|
RE: Prosim za pomoč-nosecniski hormon in test 25.12.2010 19:05:54
|
|
|
|
BabyKitty
|
Mirelika kje za vraga si pa to slišala, da moraš imeti na 28 dni M... To seveda ni res... 4 mesece pa tud ni nobena doba... tako da rada se mejta, ne obremenjuj se preveč in samo uživajta v
|
|
|
|
RE: Prosim za pomoč-nosecniski hormon in test 26.12.2010 21:58:03
|
|
|
|
Mirelika
|
Hojjj...ej nwm tok sm slišala..ja sm se men že te 4 mesce vleče.. ku sks prčakuješ pa si pol skus razočaran..tko da upam da bo to kej hitr:)
|
|
|
|
RE: Prosim za pomoč-nosecniski hormon in test 27.12.2010 7:54:07
|
|
|
|
Katte
|
Mirelika, če se trudiš zanositi, je super, da imaš na 26 dni. Ker to pomeni samo to, da imaš malenkost krajše cikluse in da, če ti v enem krogu ne uspe, lahko greš prej v nove boje . Tudi to, da v 4 mesecih še nisi zanosila, je normalno. Tudi, če je vse uredu, lahko traja eno leto. Čim manj se sekiraj, pa bo mogoče uspelo že v naslednjem krogu .
Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013). First loss in May 2014, at 6+2 wks. Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015. 2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks. 3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks. Still hoping.
|
|
|
|
RE: Prosim za pomoč-nosecniski hormon in test 27.12.2010 10:17:57
|
|
|
|
butt3rfly
|
evo, jst sm mela pred zdejšnjo nosečnostjo ciklus natančno na 26 dni. zanosla sem nekje po 5ih mesecih, kar se mi zdi kar hitro, glede na to, da je pri taprvemu trajalo več kot leto dni. potrpeti bo treba in upati na najbolše, nimaš kej.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?