|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Za TANTRO
1.8.2005 12:49:43   
IrenaO.
Hojla mislim nate si že izvedela za izvide,močno upam, da je +++++++++++:)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Za TANTRO
1.8.2005 12:51:09   
Anonimen
http://www.ringaraja.net/forumi/sporocila.asp?id=50950&idk=91&stran=2

:(

(odgovor članu IrenaO.)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   Za TANTRO
1.8.2005 12:51:34   
Anonimen
http://www.ringaraja.net/forumi/sporocila.asp?id=50950&idk=91&stran=2

(odgovor članu IrenaO.)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   Za TANTRO
1.8.2005 12:56:10   
IrenaO.
MucaMaca hvala ti, nisem zasledila,pa kako je to mogoče?...Tantra veliko sreče v naslednjem mesecu:)

(odgovor članu IrenaO.)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Za TANTRO
1.8.2005 13:27:53   
TANTRA
Draga moje, hvala ker ste mislile name.:rozica: Cel vikend sem razmišljala, kdaj naj mojemu povem, ko sem prvič v soboto delala test z baby checkom. Pa sem si rekla, da bom šla še na krvni test, potem pa mu povem. No, danes pa sem razočarana nad izvidom, ne morem pa verjeti, da so mi testi kazali :roza:, prejšnji teden pa mi niso nič pokazali.
Izvid beta hcg je bil manj kot 0,5!

Ampak očitno nisem edina! No, ostaja upanje, da bom enkrat še mamica...

(odgovor članu IrenaO.)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Za TANTRO
1.8.2005 13:36:17   
lena76
Draga Tantra,

nisi edina. Tudi jaz sem v petek delala test, ki je bil :modri:, nato je sledil telefonski klic mojemu :miska:, ki je kar nehal dihati za sekundo od sreče....in ker mi ni dalo mira sem v roku ene ure naredila še enega, ki je pa bil negativen.....in pol nisem več vedela kako in kaj.

No in pride nedelja zjutraj in z njo :hudicek::hudicek:, pa sem danes zjutraj s svetlobno hitrostjo šibala k mojemu G. ki je žal na dopustu in sem setsri razložila vse in je rekla:

Tudi to se dogaja da so testi lažno pozitivni!!!!!!!!če boste fejst krvaveli še dva dni pridite nazaj, če ne pa je vse ok, in niste :nosecka:!!!!

..in pol ne vprašaj s kakšnim obrazom sem zapuščala G.

ampak po vsakem dežju posije sonce, tudi me smo tukaj da te tolažimo in bodrimo...:sloncek::sloncek::sloncek:

lp
lena:rozica::rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu IrenaO.)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Za TANTRO
1.8.2005 14:31:25   
TANTRA
Ja, jaz sem raje počakala z novico, čeprav sem bila ful vesela. Tako, vsaka šola nekaj stane. No, ti testi pa mi res ne gredo iz glave. Meni je baby check še danes kazal :roza:. Noro.

(odgovor članu IrenaO.)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Za TANTRO
1.8.2005 14:45:07   
Sulfinija
Ojla!!!!!

Drage punce se spominjate kaj so meni naredili ti naši smotani testi.Jaz sem danes od prejšnje :hudicek: 28.dan in jutri bi ga lahko že delala vendar ne bom bom raje do četrtka počakala in,če je še vedno ne bo ga bom takrat naredila vendar več ne drugega kot enostavno CB.

LP Mojca:sloncek::sloncek::sloncek:

(odgovor članu IrenaO.)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Za TANTRO
1.8.2005 15:56:48   
Bety
Hej...hmmmm..jaz sem nekaj prebrala...

pa, vljudno prosim, ne jezite se, ker sama ne vem, če je to vse res...namreč, prebrala sem, da so testi lahko LAŽNO POZITIVNI samo, če je vrednost FSH izredno visoka....(ženske v meni :(( :(( :zmeden:)...mogoče ni odveč vprašati Pušenjaka, čeprav bo odgovor prišel v septembru..

VELIKO SREČE VAM ŽELIM!!! :rozica::rozica::rozica:

Bety

(odgovor članu IrenaO.)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Za TANTRO
1.8.2005 22:10:23   
LACKY
Živijo!
Naj vam še jaz povem svojo zgodbo: M mi je zaostajala full (sicer nimam redne) ampak sem delala test CB in to dva, oba pozitivna, grem do G, ki na UZ ni nič videl. Me pošlje v bolnico in tudi tam se ni nič videlo na UZ. Potem mi vzamejo kri in sem imela hormona 0,5, kljub 2 pozitivnim testom.

Tako da SO LAHKO LAŽNO POZITIVNI TESTI, tudi če nisi v meni, ker sem stara 21 let.

Lep večer!:rozica:

(odgovor članu IrenaO.)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?