|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   oh te preiskave
12.10.2010 11:04:45   
ninikamami
Mene pa nekaj zanima. 22.10 imam pri dr. Pušenjaku NS in ga bom prosila, če bo seveda potrebno, da bi mi tudi AC opravil on. Ker s svojo ginekologinjo nisem ravno zadovoljna (je prijazna, nežna, moti me, da nič ne pove - vse moram iz nje zvlečt in deluje, kot da ni čisto sigurna vase....), bi prosila dr. Pušenjaka, če lahko pridem k njemu na morfologijo, lahko tudi samoplačniško. Ali mislite, da se to da?

ne glej v nebo, da bi videl boga. poglej v otroške oči, tam je.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: oh te preiskave
12.10.2010 11:19:24   
Katy78
Ja, k Pušenjaku greš lahko samoplačniško na morfologijo. Jaz sem šla. Sicer sem jo imela že pri svojem G, k Pušenjaku pa sva šla zato, da sva najinega fantka videla še 3D in 4D. Drugače pa je treba iz Pušenjaka tudi kar ven vlečti, veš. user posted image Jaz sem bila pri njemu na morfologiji in potem je bil še v P moj sobni zdravnik preden sem rodila, pa še CR mi je naredil. Je tak poseben tip človeka. user posted image Ampak dober zdravnik, jaz sem bila z njim zelo zadovoljna.

(odgovor članu ninikamami)
Neposredna povezava do sporočila: 2
12.10.2010 11:26:36   
ninikamami
no, se mi pa zdi, da če bi opazil, da kaj ni v redu, bi pa sam od sebe povedal, ne bi kar nekaj momljal, ane? moja G je pa svoj tip - na prvem UZ je bila tiho, potem sem jo vprašala, če sploh je plodek, je rekla ja. in spet nič. potem sem rekla - a srček dela, je rekla ja. tako. konec. nič merjenja, nič komentarja, nič.kaj pa vem. tako redkobeseden pa dr. Pušenjak mogoče le ni, kaj? ja, saj res. koliko pa stena morfologija?

ne glej v nebo, da bi videl boga. poglej v otroške oči, tam je.

(odgovor članu Katy78)
Neposredna povezava do sporočila: 3
12.10.2010 12:47:00   
Katy78
Ne, tak ekstrem pa res ni. user posted image Za ceno se pa ne spomnim več...

(odgovor članu ninikamami)
Neposredna povezava do sporočila: 4
12.10.2010 19:29:21   
tassika
Cena je pomoje okoli 100eur, vsaj strahova ima tako.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Katy78)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zaprtje med nosečnostjo in uporaba odvajal
Zaprtje med nosečnostjo je pogost pojav, ki lahko spremlja bodoče mamice skozi celotno obdobje nosečnosti. Pomembno je, ...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?