P.M. -> cipresa zopet sprašuje???? (1.8.2005 12:37:55)
|
Pozdravljena1 Sicer ti znam odgovorit kaj ti bodo delali v bolnišnici na drugi rok, ker tega nisem doživela, lahko pa ti povem glede popadkov - da te malo potolažim... Rodila sem 2 dni čez rok. Tudi meni ne na pregledih, ne v bolnišnici, kjer sem bila 3 dni, CTG ni zaznal nobenega popadka in nisem bila niti malo odprta. Naslednji dan potem ko sem prišla iz bolnišnice, sem imela zjutraj pregled, pa sem bila odprta 2 prsta, popadkov pa ni bilo, le neredni krči sem pa tja. Popoldan sem šla spet v bolnišnico, ker me je začelo bolj špikat, ampak kljub temu, da sem bila priklopljena na CTG celo uro, le-ta ni zaznal nič posebnega. In so me poslali čakat. Dve uri sva bila z mojim :love: na hodniku in že po eni uri čakanja, so se začeli - na tri minute. Eno uro sva jih merila in potem sem se šla pokazat. Čez eno uro sem bila že v porodnem bloku in čez slabi dve uri sem rodila... To sem ti napisala, da vidiš, kako na hitro se lahko vse obrne, v par urah. Zato kar mirno CIPRESA. Ne se obremenjevat preveč. Kmalu boš držala svoj zakladek v naročju - morda že jutri... :rozica: S R E Č N O :rozica:
|
|
|
|