Lenči_ -> RE: Mariborčanke 14. del (21.10.2010 10:44:42)
|
Jutro babike! Spet imam malo časa. Stanovanje pospravljeno, recimo [sm=smiley36.gif], M. ajča in spet sem lahko malo na compu. Marta82 čestitke še z moje strani! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Danes smo auf že od sedmih[sm=smiley13.gif]. Berem, da mate probleme s partnerji... [sm=smiley13.gif] No, mi2 z mojim tudi. Vrjetno imamo tak vsi kake težave. Samo moj dragi je pa tak, da ravno on najbolj "guši", dajva se pogovorit, dajva razčistit, daj začni reševat probleme... bla, bla, bla Predvčerajšnjem sva do enih zjutraj "klepetala" in sem mu povedala vse, kaj mi je ležalo na duši, brez dlake na jeziku, česar nisem najbolj vajena, ker smo pač bli tak "gor" vzgojeni[sm=smiley13.gif]. In ja, pasalo je, vse povedat! Nisem se bala, da mi bo kaj zameril, važno mi je bilo, da povem vse. Zakaj? Zato, da me bo razumel! No, vidim kr nek napredek oz. nekako bolje se razumeva (do zdaj en dan [sm=smiley36.gif], samo upam, da bo trajalo še naprej!), ker vidiva oz. razumeva kako dojemava svet. Vsak na svoj način. In to je važno. pa še nekaj za poslušat: http://www.youtube.com/watch?v=li3whIVIZ94 Danes začnem hodit na jogo, da se malo razmigam in zmeditiram [sm=smiley36.gif].. Sem pred dvema letoma hodla, pa mi je ful pasala. Čuki na ribi.. Meni se zdi hecno malo čuke it ponoči poslušat. Sem jih vajena, da imajo otroške pesmice predvsem. Drugač so pa fajni ja in ko bo M. večja jih bova šli poslušat! [sm=smiley1.gif] Danes pa sonček po dooolgem času, kak fajn [sm=bravo.gif] Lepo bodite!
|
|
|
|