rina22 -> RE: Mariborčanke 14. del (18.10.2010 10:16:09)
|
saraya, ti ga kar drži na kratko, naj ti vse pove. Sem pa vesela, da sta rešila zadevo [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] uf, ne morem ti povedat, kako zelo te raumem.. Držim pesti, da bo vse ok in tako tudi ostalo[sm=smiley1.gif] matcar, uživajte danes maximalno, ko imaš dragega doma[sm=9nebesa.gif] Kak te lahko zdaj zebe? Le se stisnita malo, bo takoj bolje[sm=smiley1.gif] Aja, pa veliko uspeha pri nabiranju gob[sm=smiley1.gif] punce, meni se bo zmešalo v tem stanovanju[sm=hudicek1.gif] imamo mali milijon težav s tem stanovanjem, pa je novogradnja[sm=hudicek1.gif] bli so problemi z vrati (ko so itak drage ko sam[sm=hudicek1.gif], ker so protivlomne in protipožarne), so se ti problemi rešli, zdaj so spet (pa so nam jih že enkrat menjali..), pol so bli problemi s parketom (ga je dvignilo), zdaj pa nam nekje zamaka.. stena v spalnici je spodaj mokra.. ma počasi bom res zgubla živce... aja, pa da ne govorim o tem, kak so ploščice položene, kaki je parket, kak so stene zbrušene... groza, res.. pol pa da kupiš tako stanovanje za taki dnar, za kakega si lahko hišo zgradiš, pa maš same težave.. brezveze.. sem že obupala skoraj, res..
|
|
|
|