rina22 -> RE: Mariborčanke 14. del (29.10.2010 8:11:19)
|
jutro[sm=smiley1.gif] najprej.. punce moje, najlepša hvala vsaki za lepe in vzpodbudne besede [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif] res sem zelo vesela, da vas imam in da vam lahko potožim težave, vi pa me razumete in vzpodbujate [sm=smiley1.gif] včeraj sem res že bla čisto na tleh in ne morem vam povedat, kolko mi je pomenila vsaka vaša beseda.. sicer nisem mogla nič pisat, ker sva se s T igrali, sem pa vas brala. Še enkrat resnično HVALA vsem iz srca [sm=smiley31.gif] saraya in marta, to sem tudi že razmišljala, da ko bo mala v vrtcu in bom mela še jaz službo ali fax al kakorkoli že, stvari za uredit, da bo čas hitreje mino in ne bo tak.. ampak vseeno, upam, da ne bo vedno tak, da bo hodo po 20h zvečer domu. niti takrat ne bo lahko[sm=zmeden.gif] Tudi meni bi več pomenlo, da bi manj zaslužo, pa bi bil več doma, ampak žal dela v takem poslu, da to skoraj ni mogoče, oz. mu situacija tega ne dopušča [sm=smiley13.gif] tasa, upam, da se ključi pojavijo.. kaj pa na radio city si probala kaj poklicat? tam včasih velikokrat rečejo, da kdo kake ključe prinese.. saj zgubit nimaš kaj, če vprašaš. joj, upam, da ti v sob hitro mine[sm=smiley13.gif][sm=smiley31.gif] matcar, to je res še huje, ko gre tvoj na teren za več dni skupaj[sm=smiley13.gif] pa še 3 otroci, kmalu 4[sm=smiley13.gif] ampak res te občudujem, da bosta mela še enega otročka[sm=bravo.gif] jaz si ne morem zamislit, da bi mela še enega, pa sem vedno hotla met 3[sm=smiley1.gif] ok, saj mogoče si bom kdaj premislila, ampak zdaj.. no way[sm=smiley1.gif] zato te resssss občudujem[sm=smiley1.gif] midve pa greve danes z mojima dvema v velenje k eni mamini prijateljici na obisk, pol pa v prlekijo z njima[sm=smiley1.gif] jutri pa moram neko ikebano narest, pa obisk dobim (komaj čakam[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif])[sm=smiley1.gif] seveda vas pridem tudi kaj pogledat [sm=smiley2.gif] v ned in pon pa bomo doma in upam, da se res kaj spremeni... ko bi ve vidle včeraj T, ko je domov prišo[sm=smiley1.gif] res, ne morem povedat, čist druga je ratala[sm=smiley1.gif] mi je blo tak lepo..
|
|
|
|