rina22 -> RE: Mariborčanke 14. del (28.10.2010 18:44:16)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Jaz sem že čisto depresivna, res [sm=smiley19.gif] [sm=smiley19.gif] [sm=smiley19.gif] [sm=smiley19.gif] Moj tudi danes še vedno dela[sm=smiley13.gif] Počasi bom res začela razmišljat o selitvi, čeprav sem si full želela ostati v MB [sm=smiley13.gif] Pa si mu povedala svoje misli,custva,vse kar ti roji po glavi? ja, ampak pač obljublja, da bo bolje, pa vidim, da ni.. pa še včeraj zvečer sva se full skregala, pa so padle tudi težke besede.. ma ne vem več kaj naj naredim, res[sm=smiley13.gif] če sem pa skozi sama[sm=smiley19.gif] saj vem, da imam otroka, in nisem čist sama, ampak to ni isto, saj veš, kaj mislim.. meni bi tudi ugajalo, da on malo malo popazi, pa tudi če sem jaz zraven. vem, da je še mala, samo vseeno rabi atija, tudi če je še mala[sm=smiley13.gif] res mi je full hudo.. saj bi še več napisala, samo moram vseeno pazit, ker je forum javen[sm=smiley13.gif] Ce se prav spomnim,nimata nobenih sorodnikov blizu a ne?? ne, zato pa sem res čisto sama z malo non stop[sm=smiley13.gif]
|
|
|
|