rina22 -> RE: Mariborčanke 14. del (28.10.2010 11:17:26)
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Vaš test je pokazal,da lahko gre v vašem primeru za vpliv magije v prvi fazi glede na najbolj pomembna vprašanja,ki ste jih odgovorili pritrdilno.Lahko pa gre tudi za kakšen urok.Če se vam dogaja kaj čudnega kar si ne znate razložiti mi javite in pomagala vam bom.Preglejte tudi simptome začetne faze delovanja črne magije na moji spletni strani in če imate vsaj 3 od naštetih,potem lahko potrdim,da ste pod vplivom magije v začetni fazi. meni je pa tole napisala [sm=smiley5.gif] [sm=smiley5.gif] [sm=smiley5.gif] [sm=smiley5.gif] Ma saj pravim...če bi še jaz izpolnila test,bi bla 100% pod vplivom črne magije[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley29.gif[/image] ja meni je napisala da sem [sm=zmeden.gif] ma daj, jaz sem tudi zdaj čist zmešana.. pa vse mi hodi po glavi, tudi to pomanjkanje dnara. moj že od julija ni dobo plače, jaz za tak ne delam, pa še moj je baje dobo odločbo za štipendijo, pa so mu jo baje fajn znižali[sm=zmeden.gif] zakaj, ne vem.. jaz pa odločbe še sploh dobla nisem... pa še mali milijon drugih takih čusdnih stvari[sm=zmeden.gif]
|
|
|
|