Ptujske nosečke (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Čvekanje v pričakovanju

Sporočilo

sun flower -> Ptujske nosečke (11.10.2010 20:41:29)

Se mi pridruži katera pr čveku?

A hodi mogoče katera na telovadbo za nosečnice?

donna22 -> RE: Ptujske nosečke (11.10.2010 23:29:05)

Lepo nosečnost želim[sm=smiley1.gif]

Sicer sama nisem nosečka, ampak že mamica[sm=smiley1.gif], smo pa imele že eno tako temo odprto, ampak se žal ni obnesla[sm=smiley13.gif], smo pa zdaj bolj aktivne na klepetu mamic[sm=bravo.gif]

sun flower -> RE: Ptujske nosečke (1.11.2010 20:23:14)

A res ni nobene, ki bi z mano čvekala? Pa se mi zdi, da je kar dosti nosečk na Ptuju...no se javi katera?

valek -> RE: Ptujske nosečke (10.11.2010 22:13:40)

Živjo,...evo js sm iz Ptuja....
rok imam februarja...pa ti?

ManUr -> RE: Ptujske nosečke (10.11.2010 22:44:23)

jaz sem tud iz okolice Ptuja. Rok imam decembra. Ti?

sun flower -> RE: Ptujske nosečke (12.11.2010 22:00:25)

Jaz imam rok marca, ampak imam občutek, da bo prej tam nekje konec februarja.....
a hodi katera od vas na telovadbo za nosečnice?

Jaz sem v prejšni nosečnosti hodila, sedaj pa nikakor ne najdem časa,pa vem, da mi ne bi škodilo, pa še kako nosečko spoznaš iz svojega kraja.
V prvi nosečnosti sem spoznala kar nekaj punc tako in ene smo se potem kar dobivale v mestu z našimi sončki, delile izkušnje....no je bilo prav fajn.

Lep večer pa pobožajte bušije....

valek -> RE: Ptujske nosečke (14.11.2010 21:22:22)

js sm bila samo enkrat v septembru, poskušam sama doma telovadit(kadar se mi ljubi)...ker niso bile neke vaje,ki jih sama nebi znala izvajati...
drugače pa tudi skoraj vsak dan prakticiram sprehod...in je čisto ok
važno je da se gibamo vsaki dan.....
pa kolkr tolko zdrava prehrana...
. . . . če pa ste za, se lahko ptujčanke dobimo na kaki pijački ob sončku v mestu....

lp

zaljubljena23 -> RE: Ptujske nosečke (15.11.2010 14:29:47)

Še ena ptujčanka, ki ima rok v drugi polovici decembra...okrog božiča

Telovadba...Ne hodim...

Sprehode pa full pogrešam, ampak moje stanje ne dopušča kaj dosti...Ker mi pikica preveč tišči dol in se mi zdi, da bo vse tam spodaj pokukalo ven...Posledica-nizko spuščene naše pikice...Sem pa bila polovico N kar zelo aktivna

PuncaLunca -> RE: Ptujske nosečke (3.2.2011 22:26:53)

Spet poziv nosečkam s ptujskega konca! [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]

Nas je kaj novih klepetavih? :)

Rok imam avgusta.

sun flower -> RE: Ptujske nosečke (24.2.2011 21:24:27)

Dajte punce.....javite se, dabomo lahko skupaj vozičkale....[sm=smiley1.gif]

Anonimen -> RE: Ptujske nosečke (19.3.2011 16:00:00)

Punce a je bila katera na nuhalni na Ptuju pri DR. Milanu Lukman? Zanima me, če vam speče na CD oz. če ga dobiš tam ali ga moreš imeti zraven?

HVALA

Anonimen -> RE: Ptujske nosečke (21.3.2011 10:10:50)

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Punce a je bila katera na nuhalni na Ptuju pri DR. Milanu Lukman? Zanima me, če vam speče na CD oz. če ga dobiš tam ali ga moreš imeti zraven?

HVALA

Jaz sem bila 2 leti nazaj; takrat sem si zraven prinesla usb ključek in mi je slike in posnetke naložil nanj.

miša* -> RE: Ptujske nosečke (23.3.2011 17:51:43)

še dve črtici več na Ptuju!!![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]

Stran: [1]