Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: Otika Ja ponavadi ima oblečene rezervne cunje pa pokakane v vrečki ... pa saj so pokakane ... samo pomoje je to bol rezultat tega, da je naš živc predolgo v pokakani plenici pa potem čez pride ... ma kaj jaz vem ... saj ko je bila bolna kak mesec nazaj in je imela neko trebušno virozo, se ji je na 3km videlo, da ji nekaj fali in je bila logično doma še par dni več kot samo 24 ur po zadnji vročini oz.36 ur po končani driski ... ma res nisem dovolj pametna ... pa kako naj doma ostanem? Naj grem k zdravniku pa rečem da vzgojiteljica misli, da je tamala bolna in če lahko dobim bolniško, tamala bi bila pa zraven vsa nasmejana pa brez kakršnega kol smrkla itd ... jaz bi jo peljala k zdravniku. Škodit ne more. pa povej pedijatru, da ima drisko. ker normalen kakec ne pride skozi plenico. Tudi če je dolgo časa pokakana in je ne bi previli, se zasuši, ne pa da pride vse skozi. Jaz štekam, da se ti ne zdi bolna, ampak, ko nam prinese naš ta mali kako trebušno, se zna zgodit, da on samo dva krat mehko kaka, mi smo pa pečeni na sekretu. ti hočem povedat, da včasih je kaka viroza trebušna, in jo otroci čisto ok prenašajo. Povej zdravnici, da ti je ne vzamejo v vrtec, ker tako mehko kaka, pa prosi če jo vzamejo na pregled. Mah, naša kaka 3x dnevno, pa ji zjutraj zmeraj pride čez pleničko po hrbtu in pri straneh, če jo takoj ne preoblečem. Dvakrat bolj močno sede na tla, pa ima umazan hrbet. Jutranje kakce ima precej mehke. Ni pa bolna, tako je od rojstva dalje. Potem čez dan sta pa bolj klobasici . Tudi v vrtcu ni nobeden nič rekel, pa jo zihr vsaj 2x tedensko zaradi tega preoblačijo. Otika, če tako kaka zmeraj, potem ne vidim vzroka za skrb, če pa je sedaj bolj ekstremno, pa k zdravniku.
|