Pa saj ne moreš verjeti:) (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

IrenaO. -> Pa saj ne moreš verjeti:) (1.8.2005 11:44:16)

Vem, da ne spada na ta forum,ampak moram vam povedati, klicali so me iz Zlatarne Celje, da bodo prstani gotovi dva dni pred poroka,haloo cel mesec rabijo za dva prstana in opravičilo je, da so ljudje na dopustu, da rabijo material,pa kaj nimajo na zalogi belega zlata, ja tudi priznanim zlatarnam se to zgodi:grrr::grrr:..In jaz sem rekla o.k., ja kaj pa naj, če so nama edino te dva prstana padla v oči,smrk:duda:

Anonimen -> Pa saj ne moreš verjeti:) (1.8.2005 11:45:26)

Tudi moj odgovor morda ni za na ta forum, ampak povem ti (izlastnih izkušenj), da prstan ni dokaz ljubezni... Če se imata res rada...

Anonimen -> Pa saj ne moreš verjeti:) (1.8.2005 11:47:04)

Ga vsaj ne boš imela časa izgubiti. Moji sestri je to uspelo že pred poroko.:)-

melodija -> Pa saj ne moreš verjeti:) (1.8.2005 11:48:01)

Hm....jaz bi jih :grrr:! No, če praviš, da ni druge rešitve! Je pa sramota, da si ravno Zlatarna Celje kaj takega privošči.

IrenaO. -> Pa saj ne moreš verjeti:) (1.8.2005 11:53:30)

Splišni a se hecaš, a ti to resno:)

IrenaO. -> Pa saj ne moreš verjeti:) (1.8.2005 11:54:29)

Kersna ja kako pa zgleda na poroki, brez prstnov,hehe,ja ta bi bla huda:muca:

ZARA -> Pa saj ne moreš verjeti:) (1.8.2005 11:54:46)

Jst bi znorela,resno...
Aja. Splišni se nikol ne heca!

Anonimen -> Pa saj ne moreš verjeti:) (1.8.2005 11:56:18)

Že tako je toliko enih skrbi pred poroko, potem ti jih pa še drugi delajo. :grrr::grrr::grrr: Midva sva jih naročila v zlatarni mOčnik v Lj., ampak že 4 mesece pred poroko, so bili v 14 dneh narejeni, potem sem jih pa čuvala, da je bilo joj. Pa še to bi jih enkrat skoraj posesala, ko mi je škatlica padla na tla.:)-:)-:)-
Saj bo!:rozica::rozica::rozica:

IrenaO. -> Pa saj ne moreš verjeti:) (1.8.2005 11:58:54)

:):):):)

Anonimen -> Pa saj ne moreš verjeti:) (1.8.2005 12:03:46)

Ne, resno je izgubila prstan. Seveda si je dala na roki oba, do poroke:), kar tako, za hec, ker sta bila pač lepa.:) Potem pa je z balkona v devetem nadstropju stresala eno cunjo ali kaj in ji je možev padel dol. Niso ga več našli. Preiskali so vse živo, ampak prstan je izginil. Pa saj sta potem kupila novega. Od tega je zdaj 14 let in sta še vedno poročena.:)

dolenjka -> Pa saj ne moreš verjeti:) (1.8.2005 12:34:19)

Vsem takim prigodam bi se pa jaz raje izognila, ker imam slabe živčke ampak kaj pa vem, zlatarju (prijatelj) sem rekla, da naj jih naredi do 9.9. (10.9. se poročiva)!:zmeden2::zmeden2:

lena76 -> Pa saj ne moreš verjeti:) (1.8.2005 12:37:36)

vse živo se dogaja, kaj čmo....upam da jih dobiš pravočasno in da bo taka fešta da boš na te slabe stvari pozabila....

..v glavnem nse smeš se sekirat ker bo potem še huje....zate mislim, saj veš kako živčki trpijo

pa pa

lena:rozica::rozica::rozica:

IrenaO. -> Pa saj ne moreš verjeti:) (1.8.2005 12:44:39)

lena vem, no saj je že mimo,ampak, da si to privoščijo,mah brez veze:)

čveka -> Pa saj ne moreš verjeti:) (1.8.2005 13:28:51)

Irena..nč se ne sekiraj, če so reklil, da bodo narejeni bodo....pa četudi bodo mel pol mogoče še dela....npr..popravljanje velikosti.

Verjamem pa, da n prijetno....midva se poročova še za tabo, pa mava že cel mesefc prstane doma....morm prav pomislit, kje sta:)-;)

lpč

dolenjka -> Pa saj ne moreš verjeti:) (1.8.2005 14:00:46)

čveka kdaj s poročiš??? Da te dano na seznam srečk nevest!

babylove -> Pa saj ne moreš verjeti:) (1.8.2005 14:15:05)

V čem je pa problem? Saj prstanov ne rabiš prej kot na poročni dan. Ne se jezit po nepotrebnem.

čveka -> Pa saj ne moreš verjeti:) (1.8.2005 15:02:18)

Dolenja....najin dan bo 27. avgusta 2005.
Komi čakam!!!:bravo:

lpč

dolenjka -> Pa saj ne moreš verjeti:) (1.8.2005 15:15:43)

Sem vidla in te že vpisala v seznam "Srečke neveste"!:bravo::bravo::bravo::bravo:

Stran: [1]