Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Film "V maternici" (orig.:In the womb) 1.8.2005 11:58:50
|
|
|
|
nana 27
|
glej forum Nosečnost in porod naslov sporočila pa je 4D UZ
|
|
|
|
Film "V maternici" (orig.:In the womb) 1.8.2005 12:06:31
|
|
|
|
Anonimen
|
V sporedu piše, da bo ponovitev jutri ob 22.00 na National Geographic (v Ljubljani imamo nizozemsko verzijo tega programa), in jo bom posnela na videokaseto. Oddaja traja 2 uri. Če bi jo kdo rabil, naj me kontaktira, pa se bomo kaj dogovorili. Snemam, zagotovo.
|
|
|
|
Film "V maternici" (orig.:In the womb) 1.8.2005 12:45:30
|
|
|
|
melisaa
|
Najlepša hvala za odziv. Bom gledala jutri ob 22. A je res, da obstajata 2 dela tega dok.filma?
|
|
|
|
Film "V maternici" (orig.:In the womb) 1.8.2005 12:46:37
|
|
|
|
Nannn
|
To oddajo sem ze gledala enkrat maja in res je zelo v redu oddaja...se jo splaca pogledat... LP Nannn :rozica:
|
|
|
|
Film "V maternici" (orig.:In the womb) 1.8.2005 12:54:09
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, sta dva dela, vsak je dolg po eno uro. Glede na spored bosta jutri oba, eden ob 22.00 in drugi ob 23.00.
|
|
|
|
Film "V maternici" (orig.:In the womb) 3.8.2005 13:37:38
|
|
|
|
melisaa
|
Draga Ankica hvala še enx, po tvoji zaslugi sem včeraj videla ta film in mi je bilo res všeč in tu in tam sem kar vzkliknila, glej toliko je zdaj najin velik ali se čemu čudila, kar še nisem vedela. Dobro je to videti. Ta čudež nastanka življenja, ki ga nosimo v buščkih! :sloncek:
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorjaČe mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?