folna kislina (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

NELY84 -> folna kislina (11.10.2010 13:23:06)

Drage uporabnice RR.Rada bi vas vprašala če ima slučajno katera podobno situacijo in sicer:
sem že mamica 3 letnemu fantku.Po njegovem rojstvu sem hudo zbolela na ščitnici in stvar je šla tako daleč da so mi jo lani odstranili kar pomeni da bom doživljensko jemala hormonske tablete, kar pa plodu  oziroma otroku v meni ne škodi.Letos januarja sem dobila zeleno luč da lahko ponovno zanosim in na naše veselje se je to zgodilo zdaj.Sem na začetku nosečnosti, na pregledu še nisem bila , me pa zanima če ima katera podobno situacijo in kakšno folno kislino jemlje, vem to da ne sme imeti nobenih dodatkov.Zanima pa me še kako ste se počutile med nosečnostjo tiste ki nimate ščitnice?
Hvala lepa za vse odgovore in lep pozdrav!

Klemy82 -> RE: folna kislina (11.10.2010 13:35:51)

Pojdi v lekarno in povej, kakšne težave imaš in ti bodo svetovale, katero folno vzemi. Meni je farmacevtka res podrobno razložila za ene 3 proizvode, kaj vse vsebujejo in nekatere imajo tudi jod notri, pa še kaj.. Na koncu sem se odločila za Tifol, ravno zato, ker nima dodanih nobenih drugih vitaminov in mineralov, ker sem že od prej jemala neka prehranska dopolnila in nisem hotela česa predozirat.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Stran: [1]