|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kako pri malčici zbrati vzorec urina?
11.10.2010 12:56:46   
Grizo
Zdravnica mi je naročila naj nesem vzorec urina v lab na preiskave in mi dala 2 vrečki za zbiranje urina.
Obe sem že porabila, pa mi nikakor ne uspe zbrati dovolj urina za vzorec. Vrečka se pod plenico vedno odlepi in zgužva in ko jo odvijem seveda ugotovim, da je vrečka prazna.
Pri sinu ni bilo težav, ker ima pač drugačno orodje user posted image pri naši pupi (10M) pa imam težave.
Kako ste ve to rešile?

Ta teden knjižna nagradna igra na http://www.facebook.com/knjiznikoktajl . Nagrade: Nesbo & Juul.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kako pri malčici zbrati vzorec urina?
11.10.2010 13:02:19   
bučkabb
mi nismo imeli težav

to vrečko lepo čvrsto pritrtiš (lepo umiješ in fajn pusušiš in natančno prilepiš da zajame celo splovilo) potem lepo naravnaš vrečko, da ni prevež zmučkana, planičko nikoli čist ne zapreš (če jo sploh namontiraš) če si doma lepo pokrij ritko s tetra planičko in počaki, da se polula.

(odgovor članu Grizo)
Neposredna povezava do sporočila: 2
11.10.2010 13:09:17   
Čili 1
Pametno je res, da umiješ ostanke kake kreme za ritko, da se res vrečka dobro prime. Jst ji dam vseeno kr pleničko gor, pa se ji zaenkrat še nikoli ni odlepilo. Potem pa pogosto pogledam, če je že lulala. Se mi zdi, da če bi bila vrečka preveč polna, da bi se znala odlepit.

(odgovor članu bučkabb)
Neposredna povezava do sporočila: 3
11.10.2010 14:20:22   
KulGirl
Pa zelo dobro poglej kako si jo nalepila. Meni se je zgodilo, da sem kakšen del nalepila na drugo stran zgiba med luliko in nogico. Mora bit res natančno nalimano, ker če ni, se lulanje razlije v pleničko.

(\__/)
(='.'=)
(")_(")

(odgovor članu Čili 1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
11.10.2010 15:09:04   
j6
Vrečko nastaviš čez spolovilo tako, da ti spodnji del vrečke pride na presredek, in na presredku ponavdi pušča, zgoraj redko spusti, torej vrečko dobro zalimaj na presrdku, pa srečno!

(odgovor članu Grizo)
Neposredna povezava do sporočila: 5
11.10.2010 20:46:52   
krokar
Mi spolovilo fino umijemo in do suhega obrišemo. Nalimaj tako kot je že napisala moja predhodnica, ker res navadno spušča pri presredku. Jaz je nikoli nisem dala v pleničko ampak sem jo imela v naročju, tako se urin zihr zlije v vrečko. Pa nekje 10-15min pred postopkom sem ji dala pit,da nismo čakali predolgo.

(odgovor članu j6)
Neposredna povezava do sporočila: 6
12.10.2010 7:40:02   
x_srečka_x
Hči je že sedela pa sem jo posedla kar na kahlico za tisto lužico, pa je bilo, ker mi v vrečko ni uspelo ujeti. Pri sinu pa je bil mlajši sem pa z jogurtovim lončkom lovila user posted image

(odgovor članu krokar)
Neposredna povezava do sporočila: 7
12.10.2010 7:47:05   
lananai
IZVIRNO SPOROČILO: j6

Vrečko nastaviš čez spolovilo tako, da ti spodnji del vrečke pride na presredek, in na presredku ponavdi pušča, zgoraj redko spusti, torej vrečko dobro zalimaj na presrdku, pa srečno!

Tako tudi mi. Ker dojenčki bolj pogosto lulaljo, smo jo kar s tetra pleničko pokrili in počakali.

(odgovor članu j6)
Neposredna povezava do sporočila: 8
12.10.2010 8:16:26   
kristinaj
pejdi v lekarno po nove vrečke.. zjutraj ko se zbudi jo fajn z milom umij in dobro posuši, nalepi vrečko in ji daj piti...

polona 5.4.2007, 55 cm 3900 g
vili 19.10.2008, 57 cm, 3910 g

bila bi neustavljiva, če bi lahko začela....

(odgovor članu Grizo)
Neposredna povezava do sporočila: 9
12.10.2010 9:47:01   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: Grizo

Zdravnica mi je naročila naj nesem vzorec urina v lab na preiskave in mi dala 2 vrečki za zbiranje urina.
Obe sem že porabila, pa mi nikakor ne uspe zbrati dovolj urina za vzorec. Vrečka se pod plenico vedno odlepi in zgužva in ko jo odvijem seveda ugotovim, da je vrečka prazna.
Pri sinu ni bilo težav, ker ima pač drugačno orodje user posted image pri naši pupi (10M) pa imam težave.
Kako ste ve to rešile?

Če ti nikakor ne bo uspelo, pojdi kar v ZD in bodo tam uštimali. Imajo veliko boljše vrečke, ki bolj primejo.

(odgovor članu Grizo)
Neposredna povezava do sporočila: 10
12.10.2010 10:25:14   
mateyka
Pametno je res, da umiješ ostanke kake kreme za ritko, da se res vrečka dobro prime.

to je zelo vazno. in da cisto posusis. ce je mastno in/ali mokro, se vrecka ne prime. in nalimaj bolj spodaj - da zajames se malo ritnic zraven (da ko stece dol, ce lezi, da ulovi ves urin). pa ne pusti ji da ta cas prevec kolovrati okoli, hodi ali skace. daj ji kaj, da bo bolj sedela tisto uro, uro in pol, ali pa ko spi cez dan, to je se najbolje.

(odgovor članu Čili 1)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

5 resničnih dejstev o spanju skupaj z otrokom
Nekateri starši so strogo proti temu, da bi spali skupaj z dojenčkom, otrokom v isti postelji, spet drugi v tem vidijo v...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?