|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Posoda IKEA 365+
11.10.2010 11:14:10   
lenca1
Zanima me ali ima katera omenjen komplet posod za kuhanje in kako ste zadovoljne?

Doma uporabljam predvsem Fissler posodo, s katero sem zelo zadovoljna, imam pa še en poceni komplet, ki ga pa lahko vržem samo v koš (vse se prime na dno posode, to potem lahko namakaš 24ur, pa še vedno drgnem k norc, da spravim dol). Najraje bi kupila še en komplet Fissler posod, vendar iščem kaj cenejšega (ta komplet je bil čez 300€ pred 5-imi leti), pa kljub temu kvaliteto.

IKEA 365+ Kochgeschirr 7-tlg. - 49,99€ user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Posoda IKEA 365+
11.10.2010 13:54:57   
tintin
imam eno posodo takšno (visoko) in je fajn, imam pa še dve manjši iz iste linije samo brez teflona notri in sta tud super. Imajo kar debelo dno, notri se fajn kuha in predvsem se nič ne prime.

LP!

(odgovor članu lenca1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
11.10.2010 14:00:12   
Zala01
mi imamo indukcijo in super kuhamo v tej posodi...definitivno imaš zelo veliko od nje kljub zelo nizki ceni....

Rastemo in radi se imamo...:)

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 3
11.10.2010 14:48:49   
lenca1
O hvala za hitre odgovore. Povejta mi prosim še to ali je v vseh posodah iz tega kompleta znotraj teflon, ali je takšna samo ponev? Kako je pa z ročaji, se ful segrejejo med kuhanjem, je možno prijeti za ročaj in pokrovko med samim kuhanjem, ali so prevroči?

< Sporočilo je popravil lenca1 -- 11.10.2010 14:50:06 >

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 4
11.10.2010 14:54:33   
Zala01
V ponvi in v tisti, skrajno desni posodi je teflon. Upam, da se ne motim, ker imam kar nekaj te Ikeine posode. Ročaji so pač normalno vroči, že zato ker so kovinski, in se toplota prevaja nanje, ma nič groznega, jaz že avtomatsko npr. lonec z vrelo vodo primem za ročaje s krpo, ne vem pa, če bi bilo to nujno potrebno...user posted image

Rastemo in radi se imamo...:)

(odgovor članu lenca1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
11.10.2010 15:26:42   
mini86
v tem kompletu je s teflonom prevlečena samo ponev..js mam indukcijo in sem zelo zadovoljna s to posodo..če bi se še enkrat odločala za nakup bi jo še enkrat vzela..js sm jo kupla pred cca. 2 leti in je še vedno kot nova-da pa ne govorim o drugi posodi k pa sicer ni iz ikee..no men se ročaji ne segrejejo..
sm pa pred kratkim k sm bla kupila od tega kompleta še eno manjšo ponev in eno malo večjo posodo s tem daljšim ročajem..
skratka super je

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu Zala01)
Neposredna povezava do sporočila: 6
11.10.2010 23:31:25   
anckabancka
Meni je ta posoda tudi carska! Imam jo sicer šele en teden - ravno ta komplet. Ampak imam od prej še eno ponev in sem z njo bila tako zadovoljna, da sem se odločila za nakup celega seta. Za malo denarjja dobiš zelo veliko!
Je pa treflonska samo tavelika ponev.

Ponosna mamica petih fantkov :)

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 7
12.10.2010 7:13:43   
Anonimen
Jaz imam to posodo, ki je na sliki desno zgoraj ... ma men je super, edino to me moti, ker se roči kar fino segrevajo in ni variante, da bi med kuhanjem držala brez rokavice za ročaj ... no pa par posos sem AMCjevih dobila in so me pomoje tut te posose malo razvadila, ker se da pokrovko med rob posode in ročaj lepo zahakljat in ti ni treba iskat kam bi jo med mešanjem odložil ... no ampak glede na ceno je ta posoda super!

(odgovor članu anckabancka)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
12.10.2010 9:38:05   
mini86
otika kašno kuhalno ploščo oz štedilnik pa imaš ker men se pri indukciji ne segrejejo ročaji

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
12.10.2010 10:43:26   
Anonimen
Imam plin in steklokeramiko in je na obojem isto.

(odgovor članu mini86)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
13.10.2010 0:46:51   
polma
IZVIRNO SPOROČILO: lenca1

Zanima me ali ima katera omenjen komplet posod za kuhanje in kako ste zadovoljne?

Doma uporabljam predvsem Fissler posodo, s katero sem zelo zadovoljna, imam pa še en poceni komplet, ki ga pa lahko vržem samo v koš (vse se prime na dno posode, to potem lahko namakaš 24ur, pa še vedno drgnem k norc, da spravim dol). Najraje bi kupila še en komplet Fissler posod, vendar iščem kaj cenejšega (ta komplet je bil čez 300€ pred 5-imi leti), pa kljub temu kvaliteto.

IKEA 365+ Kochgeschirr 7-tlg. - 49,99€ user posted image

Nisem kupovala v kompletu, imam pa vse tri kozice, razen ponve. Čeprav se ročaji segrevajo, je posoda iz Ikee  glede vzdrževana in kuhanja "1-A!"!!

< Sporočilo je popravil polma -- 13.10.2010 0:48:23 >

Še never nisem bla tko bed k hojte!!!

(odgovor članu lenca1)
Neposredna povezava do sporočila: 11
13.10.2010 9:55:57   
zvezdica_1
ročaji se na plinu in steklokeramiki segrevajo, ker pride do njih toplota direktno-plin se dviguje v zrak, najprej zajame dno posode, potem pa gre ob njej navzgor vsa toplota, enako je pri steklokeramiki, kjer je še hujše, saj če posoda ne zajame celotne površine plošče, pride do še večjega gretja

indukcija pa se greje samo tam, kjer je dno posode, zato se ročaji segrejejo dosti pozneje, saj se ne segrejejo zaradi doboda toplote iz vira(plin, plošča), ampak zaradi segrevanja posode same-torej dosti kasneje

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.