|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   pomoč prosim
11.10.2010 10:16:56   
m a j c i k a
user posted image

Pozdravljene!!!
Takle je pri nas, z mojim partnerjem imava že dve mali princeski, ki sva ju spočela v prvo, nikoli nobenih plodnih dnevov, ovulacij, računanj, ničesar, kar zgodilo se je.....
Zdaj pa sva si zaželela še enega otročka, da ne bi bilo prevelike razlike, konec avgusta sva poskusila na morju in nič, septembra sem izračunala kdaj imam ovulacijo in je bila od 22. 9. pa do 27.9., seveda sva to izkoristilauser posted image , polna pričakovanja že kupila clearblue in ga naredila dva dni pred menstruacijo, torej v soboto, 9.10., štrinajst dni po ovulaciji, pokazal je negativno in naslednji dan, torejvčeraj dobila user posted image !!!!!!
A je možno, da dobiš user posted image in sem test naredila prehitro, al nama res ni uspelo????'''
Hvala za vse odgovore....
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: pomoč prosim
11.10.2010 10:30:47   
eva1
Glede na to da si dobila M; in da je test negativen je zelo vrjetno da nisi noseča...sej bo, sej je šele 1 mesec...

(odgovor članu m a j c i k a)
Neposredna povezava do sporočila: 2
11.10.2010 11:06:06   
Naja31
Seveda nisi noseča in to je možno.

Sorry, ampak prav nasmejala sem se.

Če imaš odnos na dan ovulacije, še ne pomeni, da ostaneš noseča.

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
11.10.2010 11:27:52   
mojamura
glej majcika tudi jaz imam dva otroka. da sem postala noseča mi obakrat ni bilo potrebno ničesar računati. zdaj za tretje dete se trudiva že eno leto, pa ni in ni. 

tako, da ne obupaj. enkrat bo že ratalo. če pa misliš, da je kaj narobe pa se naroči pri G in se z njo posvetuj.

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

Neposredna povezava do sporočila: 4
11.10.2010 12:40:35   
Anonimen
TUDI MIDVA IMAVA ŽE DVA OTROKA,PRI OBEMA JE USPELO TAKOJ,ZA TRETJEGA PA SVA SE TRUDILA 4 LETA,IN KONČNO S POMOČJO UMETNE OPLODITVE NAMA JE USPELO V ČETRTEM POSKUSU.ZDAJ SEM 10 TEDNOV NOSEČA IN NEDA SE OPISAT KAKO SREČNA SVA.ZATO NE OBUPAT,VSAKA BO ZAGLEDALA ENKRAT PLUSEK,ENE PREJ DRUGE KASNEJE.

(odgovor članu mojamura)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
11.10.2010 14:19:25   
m a j c i k a
Hvala vsem za odgovore............

Naya31: me veseli da sem te nasmejala, sej nisem tko neumna veš, ampak nekatere dobijo user posted image prvi mesec in so vseeno noseče..... ne rabiš se pa norčevat na tuj račun, v veliki želji pač včasih sprašujemo stvari, ki so tudi nam že logične, ampak v takih trenutkih vseen želimo potrditev.....

eva1, mojamura: hvala za spodbudo....

anonimen: hvala tudi tebei in čestitke!!!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
11.10.2010 15:01:36   
Taddy78
IZVIRNO SPOROČILO: m a j c i k a

Naya31: me veseli da sem te nasmejala, sej nisem tko neumna veš, ampak nekatere dobijo user posted image prvi mesec in so vseeno noseče..... ne rabiš se pa norčevat na tuj račun, v veliki želji pač včasih sprašujemo stvari, ki so tudi nam že logične, ampak v takih trenutkih vseen želimo potrditev.....

Oprosti, ampak za mamico 2 otrok, so tvoja vprašanja res hudo smešna.
Ker v tretje nisi zanosila takoj, nas sprašuješ če si lahko kljub negativnem testu in menstruaciji noseča...noben ne pravi da si neumna, ampak preberi še 1x svoja vprašanja in domneve. 

Neposredna povezava do sporočila: 7
11.10.2010 17:56:38   
m a j c i k a
Pa sej to ni res, najlepša hvala res za vso podporo in prijazne odgovore, tud če bi bla mamica desetih otrok ne rabi nobena punca bit tok nesramna, v veliki želji pač marsikaj upamo, upam tud da do vas kdo ne bo kdaj tak neprijazen......

Vsem, ki nestrpno čakate želim da čimprej ugledate pluske in vsem želim lepo nosečnost in zdrave male pikce in pikice!!!!!

(odgovor članu Taddy78)
Neposredna povezava do sporočila: 8
12.10.2010 11:34:40   
Taddy78
Sedaj pa res več ne razumem zakaj je katerakoli od nas izpadla nesramno user posted image

A če bi ti pa napisale oz. se ti zlagale, da je 99% možnosti, da si kljub - in menstruaciji noseča, pa bi bile super, ker smo ti tako prijazno odgovorile user posted image

Zadnje čase se mi zdi, da bi moral človek vsem odgovarjat samo pritrdilno (t.j. lagat), da tepohvalijo kot dobro forumašico user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 9
12.10.2010 11:45:09   
lily32
majcika, da ti samo eno stvar pojasnim, napisala si, da nekatere prvi mesec še dobijo user posted image , pa so vseeno user posted image .
To ne bo držalo, lahko da se pojavi zelo blaga krvavitev, bolj rjava packa na spodnjih hlačkah, če pride do vgnezditvene krvavitve, a to ni menstruacija. user posted image in user posted image se med seboj izključujeta

(odgovor članu Taddy78)
Neposredna povezava do sporočila: 10
12.10.2010 11:48:37   
*miska.mcc*
ja, verjetno si noseca. verjetno spadas v tisti mali promil zensk, ki po zanositvi dobijo se eno menstruacijo. in plus tega se ti je verjetno test zlagal....
tko uredu?

....v glavnem.....komaj čakam poletje!!!!!!

(odgovor članu lily32)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?