|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   cista na jajčniku
1.8.2005 10:31:53   
simonas
Pozdravljene vse skupaj! Imam spet eno vprašanje:ups:!

Na prvem pregledu v 6. tednu, ki sem ga imela zaradi bolečin na levi strani, so mi odkrili cisto na jajčniku. G je sicer rekla, da naj ne bi bila nevarna za plod in da mi cista povzroča bolečine.

Sedaj sem v 15. tednu pa imam še vedno bolečine na levi strani, pa me zanima, če je katera imela podobne težave. Sicer bolečina ni neznosna, je pa kar občutna na dotik ali ko se premaknem. Moja G je na dopustu skoraj do konca avgusta, tako da res upam, da bom dobila tu kakšen namig, kaj bi to bilo.

Simona
Neposredna povezava do sporočila: 1
   cista na jajčniku
1.8.2005 10:42:17   
lev76
Hoj!

Tudi jaz sem :nosecka: v 16t4d z cisto na levem jajčniku. Tudi meni je bilo rečeno, da ni nevarna za plod,lahko pa povzroča bolečine.
Moram rečt,da me je na začetku malo bolj bolelo kot zdaj, je pa res da me občasno še vedno. Res ni bolečina neznosna ampak vem pa da mi nekaj ni prav in čutim. Moja še ni zginila,saj pravijo da naj bi ob izteku 4 meseca počasi izginila. Držim pesti da jo do naslednjega UZ ne bo več.

Pa cisti navkljub želim lepo :nosecka:.

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   cista na jajčniku
1.8.2005 10:58:38   
PBJ
Jaz sem jo tudi ime do četrtega meseca, pa je izginila.

lp

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?