pizmovka -> RE: Krvavitev v 6. tednu (11.10.2010 10:26:00)
|
Enako izkušnjo sem dala skozi prejšnji teden, noseča 7t. V torek sem opazila rjavkast izcedek, v sredo pa svežo kri s strdki. Prepričana, da bo šlo vse naprej, sva letela na urgenco. Plodek je bil še živ, vidla sem srček in sem bila presrečna. Dobila sem tablete Utrogestan in strogo mirovanje. V četrtek so bile krvavitve zmerne, na trenutke ni bilo nič ali le rjavkast izcedek. V petek zjutraj pa več krvi, vedno večje bolečine, kot popadki, kri se je kar ulila iz mene in nato je telo iztisnilo gestacijsko vrečko s plodom. Grozen občutek, ko to vidiš na vložku. Spet na urgenco in so samo potrdili, da je prišlo do popolnega splava. Sedaj se popiram, hudo mi je, ko žće vidiš biti srček, upaš, potem pa takole ... Upam, da se pri tebi bolje izteče. So mi rekli, da nekatere kljub krvavitvi uspešno donosijo, pri nekaterih pa to vodi v splav. Pa nič ne morejo narest, narava se odloči in naredi po svoje. Nam se je to zgodilo drugič imamo pa vsaj 15 mesečno sončico doma, ki nama sedaj daje veselje. Veliko sreče ... pa počivaj in si priskrbi tablete Utrogestan. Še enkrat srečno!
|
|
|
|