polma -> RE: Volitve za župan(j)e - rezultati (12.10.2010 23:46:56)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Frodo Bisagin IZVIRNO SPOROČILO: Volga aja in to j epotem dovoljeno, da klatiš take, če si le dovolj vinjen, da se ne spomniš, kaj si rekel [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] za moje pojme je vse to ena velika balkanska mafija. V cilju na splosno velicane multikulturalnosti in doslednega ocitanja jankovicu, da ni slovenec, bi bilo posteno in dobro vzeti v ozir tudi kulturno kompetenco in ugotoviti, da pri "neslovenski" mentaliteti - izrek: ubij ga, lahko pomeni nekaj povsem drugega. Kot ko nekomu reces: ubi me u pojam, ne pomeni, da me je zares ubil ali nameraval ubiti ( kakor bi se iz interpretacije analogne interpretaciji v clanku doticnega novinarja dalo razumeti), temvec nekaj povsem drugega. Dovoljeno je pa reci vse, ker smo v demokraciji in velja svoboda govora. Tudi ta novinar lahko klati taksne in drugacne ter iz sebe dela osla - ker bi samo osel zadevo lahko tako napihnil in "ostal ziv", tudi zato ker smo v demokraciji. In kar je nekdo rekel kolegu in (pazi) namigoval! na novinarja.... A novinar pa ni namigoval! na senzacionalizem, napihovanje, provociranje ipd.... Serbedzija bi rekel ni spolni organ, je pa karakterna osobina.... vendar moskega organa, tem bolj je organ omembe nevreden, bolj se pretirava in povelicuje. Slovenec sem...Slovenec tja... Janković in Šerbedžija sta Slovenca....ok, za slednjega nisem prepričana, če še je- vam pa da mu je SLO ponudila podporo in državljanstvo ob razpadu Juge. Oboje je brez zadržkov sprejel in se spokal v London. Kar se pa tiče tvojih misli o demokraciji, se ne bi mogla bolj strinjat...ampak tale tema žal ni namenjena demokratični razpravi "slovenceljskega" ljudstva o lokalnih volitvah.....ampak poveličevanju vseh tistih, ki so obkrožili v Ljubljani številko 1. Se pravi 65 % od dobrih 40 % volilnih udeležencev v LJ. JANKOVIĆ DELA. In njegovi pRRipadniki tudi.
|
|
|
|