pikica* -> RE: Volitve za župan(j)e - rezultati (11.10.2010 15:14:56)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bizibee IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* IZVIRNO SPOROČILO: Bizibee Moti me, da se Slovenci umikamo, to sem že prej povedala. Dlakocepstvo? Reci temu kakor želiš, moje sporočilo je bilo drugačno. Umikamo - komu? "Čefurjem"? Jaz osebno imam raje za župana "čefurja", ki nekaj dobrega naredi, kakor pa Slovenca/Slovenko, ki nima pojma o pojmu. In že dolgo je znano, da so Slovenci "pregovorno tihe riti", "čefurji" pa so tisti, ki znajo usekati po mizi, jasno in glasno povedati svoje in s tem doseči, kar nameravajo. In takšnega župana ne potrebuje samo Ljubljana, temveč vse slovenske občine. Danijelina pesem "Ide mi" pa me ni niti najmanj zmotila. Pevka je dobra (če ne bi bila, je ne bi bilo tako dolgo na sceni), pesem je dobra, g. Janković pa sme svojo zmago praznovati točno tako, kakor želi, dokler želje niso nezakonite. In tale ni bila. Saj prav razmiljaš. Pa razmišljaš morda tudi o 150 milijonskem dolgu občine Ljubljana odkar je g. Janković župan? Seveda se vse da narediti...na puf. In to, da proslavlja kakor želi... Lepo te prosim. Tako poudarja da je zaveden Slovenec. Če se pa s tem izkazuje zavednost, potem pa klinc in vse skupaj. Zame je Zoki precej bolj zaveden Slovenec kot pa npr. kakšen JJ. pa ne pravim, da nima masla na glavi, ampak vsaj ne hinavi kot večina naših kao zavednih politikov. A če bi si zavrtel We are the Champions (ki se tako rada vrti ob zmagah) bi bil pa kaj bolj zaveden?
|
|
|
|