pralni stroj- šesti čut? (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Moyca_ -> pralni stroj- šesti čut? (1.8.2005 10:02:45)

povejte mi kako se obnese in če je res tako super. V Big Bangu imajo sedaj kar ugodnega 13.000,00, pa me zanima ali je res tak super, ali si naj omislim cenejšega. Kaj pa vem.
Sem kupila rabljenega pa sem se fino nasrala, tako da se mi ne splača dat za popravilo in sedaj smo trenutno brez pralnega stroja:)-:)-:)-:)-:)-
Najraje bi imela pralno- sušilnega, ki sem ga nekoč že imela in se je super obnesel, vendar moj pravi da je to samo za silo in da je boljše imeti ločeno?
Kaj pa ve mislite?
A imajo šesti čut samo Whirpooli, ali se pri drugih firmah reče drugače?

Sedaj ko malo gledam, ne morem verjeti da prodajajo stroje s 400 obrati, ja kdo te pere z njimi- saj se ti pomoje voda kar ven vlije? A mislite da to sploh kdo uporablja? Ne morem verjet

zoya_ -> pralni stroj- šesti čut? (1.8.2005 10:09:27)

Jaz imam novega Siemensa IQ 1633 in moram rečt, da res, da je drag, samo je pa enkraten in tudi cunje so čisto druge, kot pa v stroju za 70 jurjev. Je oblikovno lep in tudi kvaliteta in pranje sta enkratna.
Sem gledala tudi Gorenje, pa so mi v trgovini odsvetovali, ker imajo ogromno reklamacij in tudi 5 letna garancija ni tisto, kar oglašujejo, 5 let naj bi stroj delal, ne pa da če odteka voda ali pa da je boben fuč, da ti brezplačno pod garancijo zamenjajo... garancija je pa tako kot za vse ostale 2 leti.
Midva sva stroj kupila v Avstriji, ker je bil 70 jurjev cenejši, kot tu. Včasih se plača malo po netu pobrskat pa kaj čez mejo kupit.

Marogica -> pralni stroj- šesti čut? (1.8.2005 10:10:26)

Jaz kombiniranega pralnega stroja ne bi kupila iz enega edinega razloga. Včasih se zgodi, da moraš pravit več "strojev" naenkrat. Vsaj pri meni je tako, ko imam med 4-5 strojev perila na teden. Kdaj pa bi potem sušila. Pa še nekaj. v kombinirca lahko daš samo polovično količino opranega sušit. Torej sušiš dvakrat dalje.
Na vse ostalo ti težko odgovorim, ker imamo "navadni" pralni stroj, ki pa čisto ok pere in se trenutno ne poglabljam v funkcije pralnih strojev. lp

ZARA -> pralni stroj- šesti čut? (1.8.2005 10:14:55)

No jst mam zdej eno leto in pol Whirlpool 'six sense' za 6 kg perila...ga ne zamenjam za nobenga-res!Super opere pa še 1200 obratov ima in perilo pride ven skor suho...super!
Kupljen je bil v Big Bangu za 129.000 sit (v akciji)!

JASNA D -> pralni stroj- šesti čut? (1.8.2005 10:16:23)

Kupi ločeno. Odsvetujem Gorenje.

Jasna

Moyca_ -> pralni stroj- šesti čut? (1.8.2005 10:17:19)

ja tega bi imela Zara, samo da je sedaj nov model za ta denar. Kaj pa vem:zmeden:
Kaj pa sušilni stroj imaš Zara?

Moyca_ -> pralni stroj- šesti čut? (1.8.2005 10:18:42)

uf, sem vidla kako cifro sem napisala:)-
mislim 130.000,00 SIT

ZARA -> pralni stroj- šesti čut? (1.8.2005 10:20:23)

Ne, nimam sušilca ker ni prostora! Sušim kar na vrtu in na stojalu...
Jst sem tud za ločeno varianto,tako kot pravi Jasna!

Anonimen -> pralni stroj- šesti čut? (1.8.2005 10:23:50)

Jaz imam pa kombiniranega candya in sem zadovoljna. Sušim pa največkrat zunaj na vrtu, ko je slabo vreme noter na stojalu, redkokdaj v sušilcu, ker itak požre preveč elektrike. Ko je sila seveda, vržem cunje not in se lepo posušijo.

pina colada -> pralni stroj- šesti čut? (1.8.2005 10:38:45)

Candy, pralno-sušilni (5+5), 5 kg opere in posuši, 1300 obratov, je super in sem ful zadovoljna z njim. Je bil pa pol leta nazaj v Merkurju v akciji za 150.000 jurjev, zdej je pa mogoče še kej cenejši.

GoYa -> pralni stroj- šesti čut? (1.8.2005 11:11:49)

Tudi jaz imam Whirlpool 6th sense z velikim bobnom in sem zadovoljna.
V 99 % uporabljam funkcijo za hitro pranje.

tt79 -> pralni stroj- šesti čut? (1.8.2005 13:23:16)

Če še ni prepozno...js mam elektroluksovega pralno sušilnega-tistga, ki je bil pred enim letom najdražji, ker mi je moja kmečka logika govorila, da mora biti zato tudi najboljši-pa je katastrofa-v njem sploh več ne sušim odkar mi je uniču en kup oblek...:(

Mami pa ima doma ločenga sušilca in je ful zadovoljna.
Razlika pa mislim da je, da ti samo sušilc topel zrak skozi šobe piha in ti prepiuha perilo (na robu se ti potem naberejo še dlake ipd.) pri kombiniranem pa je tako, da deluje na principu vročega bobna in se perilo po mojem mnenju samo žge....:grrr:

Seven* -> pralni stroj- šesti čut? (1.8.2005 14:36:03)

Definitivno ti priporocam locene naprave. Jaz imam najcenejsi susilec kar jih je, pa sem super zadovoljna. Mislim da sem dala cca 50 jurjev. :)-:)-:)- Ima velik boben. Pralni stroj imam tud en poceni gorenje, pa je tud ful fino.. Najdrazji del tega stroja je 15 jurjev in se to je programator. :)-:)-:)- Tak da, ce kaj crkne so stroski majhni! :)

babylove -> pralni stroj- šesti čut? (1.8.2005 14:56:54)

Jaz imam en Gorenjev pralni stroj in sem zadovoljna, enega pa od x firme in sem tudi zadovoljna. Ta zadnji ima nastavljivo centrifugo od 400 do 1000 obratov in bi rada povedala samo to, da se pri 400 ne vlije voda iz bobna, samo oblačila se pač dalje sušijo - po drugi strani se pa dajo dosti lepše zlikat, kot če ožemam na maksimum.

Stran: [1]