Marogica -> Tudi zame je prišel ta dan:( (1.8.2005 9:37:04)
|
Draga Maxica, vem, da ti je težko, ker nam je bilo vsem tako. Vendar ti govorim iz izkušenj in ti povem, da se človek kar hitro navadi. Predvsem imej v mislih, da imaš službo in da boš tvojemu otročičku lahko tudi finančno nekaj nudila. Vem, boš rekla, kaj pa emocije?.... TUdi te ostanejo. Veš kako se boš veselila, ko boš prišla iz službe in ga vzela v naročje. Prej ti je bilo to samoumevno-24 ur na dan, sedaj boš čas z tvojim srćkom izkoristila še bolj kvalitetno, ravno zato, ker ga imaš zanj manj, kakor prej. Pa tudi on se mora navaditi, da te ne bo imel vedno ob sebi. Tudi tako se začne oblikovati njegova osebnost. Ne troši energije za črne misli, temveč za vse lepo, kar vas še čaka. Pa še nekaj. Otročkom je dostikrat lepše. kot si mislimo. Moj je v vrtcu, pa sem na zaćetku tudi mislila, da je "bogi,bogi". Nato pa uvidela, da takoj, ko sem odšla, se je zaćel igrati z vrstniki, ki so zelo pomembni za vsakega in dobesedno pozabil name. Tudi mi se radi družimo z svojimi vrstniki, ali ne? Otroci želijo spoznavati svet. Svet pa nismo samo mi(družina), ali ne? Daj mu to možnost. lp
|
|
|
|