Tudi zame je prišel ta dan:( (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Maxica -> Tudi zame je prišel ta dan:( (1.8.2005 9:20:37)

Ja, po malo več kot enem letu, odhajam nazaj v službo.:( Pa se končuje najlepše leto v mojem življenju. Leto, ko sem prvič postala mamica9nebesa, ko sem 24 ur na dan z užitkom gledala, kako raste in napreduje moj sinček, ko sva z vozičkom podirala kilometrske rekorde, ko sem v miru naredila vsa gospodinjska opravila...Ja, konec je. In moram priznati, da me kr daje nostalgija. Jaz bi še tako...Samo najti moram nekoga, ki bi mi vseeno nakazoval plačo:)-. Moram priznati, da si niti en dan v vsem letu nisem zaželela iti nazaj v službo. Uživala sem v takem mirnem načinu življenja:ups:. Sama sreča, da bom delala le na 4 ure. Pa vendar-služba je 50km stran od doma, moj otročiček pa ne vem, če bo ravno v varnih rokah.:zmeden2: In kr skoz mi gredo po glavi črne misli-kaj če se meni kaj naredi na cesti, kaj če se :duda: kaj naredi ta čas... Potolažite me malo, prosim.:ups:A sem samo jaz tako čudna?:zmeden2:

Marogica -> Tudi zame je prišel ta dan:( (1.8.2005 9:37:04)

Draga Maxica, vem, da ti je težko, ker nam je bilo vsem tako. Vendar ti govorim iz izkušenj in ti povem, da se človek kar hitro navadi. Predvsem imej v mislih, da imaš službo in da boš tvojemu otročičku lahko tudi finančno nekaj nudila. Vem, boš rekla, kaj pa emocije?.... TUdi te ostanejo. Veš kako se boš veselila, ko boš prišla iz službe in ga vzela v naročje. Prej ti je bilo to samoumevno-24 ur na dan, sedaj boš čas z tvojim srćkom izkoristila še bolj kvalitetno, ravno zato, ker ga imaš zanj manj, kakor prej. Pa tudi on se mora navaditi, da te ne bo imel vedno ob sebi. Tudi tako se začne oblikovati njegova osebnost.
Ne troši energije za črne misli, temveč za vse lepo, kar vas še čaka.
Pa še nekaj. Otročkom je dostikrat lepše. kot si mislimo. Moj je v vrtcu, pa sem na zaćetku tudi mislila, da je "bogi,bogi". Nato pa uvidela, da takoj, ko sem odšla, se je zaćel igrati z vrstniki, ki so zelo pomembni za vsakega in dobesedno pozabil name. Tudi mi se radi družimo z svojimi vrstniki, ali ne? Otroci želijo spoznavati svet. Svet pa nismo samo mi(družina), ali ne? Daj mu to možnost. lp

niki5 -> Tudi zame je prišel ta dan:( (1.8.2005 9:55:35)

Veš kako te razumem.. Jaz nimam tako daleč do službe pa mi je kljub vsemu grozno ko pomislim, da se moj čas približuje. Pa bi človek rekel, da mi bo lažje ker sem enkrat že dala to skozi.. pa mi ni :( Jaz bi tudi z užitkom bila še doma, z mojim pikcem. Veš kaj mi moj dragi pravi, da naj gledam dobre stvari, da ni potrebno po 8 ur v službo. Pa se potem s tem tolažim.
Prvič ko sem šla v službo po porodniški sem mislila, da kar ne bo minilo 8 ur, niti minute nisem dalj ostala, skoraj tekla sem do avta in potem v vrtec. Potem pa se počasi navadiš, veliko lažje pa je če vidiš da tvoj otroček uživa tudi če tebe ni v bližini.

Želim ti čim lažji začetek :rozica: in da boš uspešno odgnala črne misli 9nebesa

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (1.8.2005 10:09:23)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Pupica -> Tudi zame je prišel ta dan:( (1.8.2005 10:28:14)

O Maxica sej bo. Tut men se izteka. Čeprov mi iz dneva v dan slabš kaže glede job. Vendar se niti malo ne sekiram.Bom vsaj še malo z princesko, če drucga ne.

Želim ti veliko uspeghov v službi, ter čimveč trenutkov v krogu najbližjih:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

CatJa -> Tudi zame je prišel ta dan:( (1.8.2005 10:52:38)

Maxica, vem kako ti je hudo. Men je blo, kot da bi me kdo postavil na drug planet. Prvi teden sem samo na uro gledala. Pa ko sem sla na malico ali po sluzbenih opravkih, sem videla samo vozicke in srecne mamice. Ampak se hitro navadis, ves.
Kar se pa varstva tice, odmisli, da kdo drug ne zna tako skrbet za tvojega otroka kot ti. Zaupaj, ker ce ne, ti bo vedno hudo.
Bomo pa drzali :miska: za vaju, da se bosta hitro navadla. Pa eno :rozica: za lepsi dan!

Maxica -> Tudi zame je prišel ta dan:( (1.8.2005 16:47:51)

Hvala za vaše spodbudne in tople besede. Trenutno se oglašam iz službe in kot kaže, bomo preživeli.:) Gredo pa minute res bolj počasi, pa skoz mislim, kako je z mojim:duda:, ampak drugače pa gre. Mora gret;).
Pozdravček.:rozica:

niki5 -> Tudi zame je prišel ta dan:( (1.8.2005 18:22:10)

Drži se, vsak dan bo lažje :rozica:

Stran: [1]