puncica -> 2 čolna, 2 blazine, 4 brisače - pa 2 kvadratna metra? (1.8.2005 11:53:20)
|
Pa sej tud jst nisem hotla hrvatov vse v en koš metat, sladoledarji so bli flu prijazni, pa trgovci tud zanimivo glede na lani, naša je vsak dan dobila vsaj dva korneta sicer brez kepic a le. Pa en dan smo mel eno kuno premal, pa je ženska rekla, ja nč kr jutri prineste, sej ni problema. Na živce mi gre to, ko se neki postaviš zase, potem ti pa vrže ven, ja vi slovenci, ko mislite da ste bog in batina in te zmerja s kozam, pa z ne vem čem vse, pa ji sam rečem, da če se ne more mal niži prestavit, ker je mela pol armiča na moji brisači, spodaj pa prazn. kot bi provocirala mater:grrr: Najbolj zanimiv pa je blo, ker smo vedno mi bli v ta največji gužvi pet metrov stran pa vse frej, ne vem a smo magnet al kaj:zmeden2: Pol smo se pa mi prestavlal zarad enih kretenov. Sem sam čakala kdaj se bo naša tamala polulala na kako brisačo, ki je bla čist zraven, pa seveda sem ji stokrat mogla rečt, da tiste igračke niso naše, pa da čoln ni naš, ja itak če je blo vse čist skupaj da tamali nisem mogla nič dopovoedat, ko smo šli pa mal stran, pa imel dost placa okol je vedla kaj je naše in kaj ne. Ja nič, upam da nasledn let naletimo na kakšne bol kulturne in nomralne osebke, jst ne vem a folka nič ne moti, če je čist zraven, tolk da ne leži na teb.:zmeden2::zmeden2:
|
|
|
|