hajli hajlo (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

buškica -> hajli hajlo (1.8.2005 8:28:30)

živjo!

Pa je konec zabušavanja in lepih dni na morju. spet sedim za pisalno mizo v službi in bulim v ta prek..... računalnik.

Zadnja dva tedna sta bila najlepša tedna v mojem življenju, full sva uživala se sprostila in mislila na absolutno NIČ. A ni to fajnn.

Tako lepih počitnic pa že dolgo ne, super kamp, enkratna plaža, romantični večeri in še bi lahko naštevala, sej je zgledalo kot na hanimunu. Ampak tud tja greva. takoj po poroki,sicer samo na hrvaško obalo ampak ni važna destinacija, ampak oseba s katero greš. Samo da se imata lepo, ane?

Tako bejbe zdej me pa čaka popočitniško delo, gora papirjev , ta teden bo plavanje na papirju, hehehehe....

aja pika74, kako je bilo na hanimunu?

tinkamiška -> hajli hajlo (1.8.2005 8:33:55)

Hej buškica:rozica:

Ja, dopust ima svoj čar, še posebej, če se imaš lep, škoda, da tako hitro mine...

Lepo se imej:rozica::rozica::rozica:

Tinka

GoYa -> hajli hajlo (1.8.2005 8:53:05)

buškica, kje pa sta bila?

zbiram destinacije za najin avgustovski dopust. pa sploh ne vem, kam bi šla. pa ne preveč daleč, tam do kvarnerja ali S del dalmacije.

aja, pa mojmu kamp ne diši več :( je ratal na komot :hudicek:

Pa da ne pozabim: neni pošilja pozdrave na RR iz makarske riviere. Pravi, da je super lepo tam.

dolenjka -> hajli hajlo (1.8.2005 8:55:46)

Oj buškica, welcome back!

Kaj je pa s tvojo :hudicek:?? Kdaj si že vidva dahneta usodni DA?

Spet nas je tolk, da bo treba temo "Srečke nevestice" odpret!:bravo::bravo::bravo::bravo:

IrenaO. -> hajli hajlo (1.8.2005 9:05:35)

O še ena ki bo dahnila,lepo,lepo:)...Dolenjka kaj je novega,je prišla,ni prišla,si srečka nosečka,daj povej:)

dolenjka -> hajli hajlo (1.8.2005 9:15:41)

:((:(( beri temo "ne (čakajoče) na"

buškica -> hajli hajlo (1.8.2005 9:15:44)

Midva sva bila v Rovinju v nudističnem kampu.
Prvo leto v tem kampu ampak nisem še lepše videla urejenega kampa. Čist, tak k se zagre.

Bila sva v Valalti, tu imajo tud apartmaje, tko da imaš vse kar hočeš. Vreme je blo krasno. Pa neverjetno prijazni gostinci in vse osebje na slpoh, če si zeliš odpočit od Slovence in italjanov je to pravi kamp, saj se je zelo malo slovencev, pretežno so nemci, tko da ves kakšen red je potem tam, za nas ki si želimo malo odpočit od mestnega vrveža in pisarne ter mobitelov, je tam raj na zemlji.
Ko je bila tam moja sestra je opisala kamp z parimi besedami:RAJ NA ZEMLJI. pa se prav ima.
V torek sem dobila :hudicek:, sem bla čist mem, spet tablete,da sem pregurala dan. tko da grem naprej v nove boje, komaj čakam da me pokličejo(mislim na IVF). Upam da vsaj še letos dobijo kakšnega darovalca zame, vsaj kot poročno darilo,a ne?

IrenaO. -> hajli hajlo (1.8.2005 9:19:00)

Dolenjka za vse je nekaj dobro, kajti vsaj na poroki ne boš imela slabosti, no tako se jaz tolažim:):)..In boš videla, ko bo vse mimo boš zanosila in to še letos,res,res:zajcek::zajcek:

emaa -> hajli hajlo (1.8.2005 9:21:30)

boga buškica, držim pesti, da dobita najlepše poročno darilo, darovalca

buškica -> hajli hajlo (1.8.2005 9:30:58)

AJa, 10.9.2005, škofjeloški grad. takrat dahneva usodni DA. Mal me že stiska, 6.9. mam probo obleke. Komaj čakam.

buškica -> hajli hajlo (1.8.2005 9:32:21)

Ema, kdaj greš pa ti na morje, al sem kej zgrešila.
aja pa kej bi se mogle dobit ane?

mal za počvekat.

dolenjka -> hajli hajlo (1.8.2005 9:49:01)

Saj res buškica! Ti se poročiš takrat kot jaz in anadejka!:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

buškica -> hajli hajlo (1.8.2005 9:52:12)

ja, še dober mesec pa bomo gospe, ane?

Kam gresta na hanimun, dolenjka?

GoYa -> hajli hajlo (1.8.2005 9:54:37)

Buškica, midva sva bila pa parkat v kampu Valdaliso, to je takoj zraven tistega vašega. Res je lepo.

Tudi jaz ti želim prijetno presenečenje za poročno darilo.

dolenjka -> hajli hajlo (1.8.2005 9:54:39)

Verjetno nikamor, če pa le, potem na Hvar! To je zame rajski otok (ker za Maldive pač nimava, a ne??);)
Zakaj nikamor? Ker zidava oz. končujeva hiško in upava da bo konec oktobra ali pa najkasneje začetek novembra selitev in to bo najdaljši hanimun na svetu:)-:)-:)-

GoYa -> hajli hajlo (1.8.2005 9:55:59)

saj za Maldive ne rabiš it lih na poročno. Midva sva bila lani, pa ni bilo poročno potovanje. Poročila pa sva se letos.

Tako, da vedno je cajt. Če ne zdaj, pa pol enkrat, ne ;)

emaa -> hajli hajlo (1.8.2005 9:57:40)

na morje ne vem, če kaj grem. Prejšnji teden sva bla na dopustu, sva doma delala. Je blo kar fajn. Mogoče še kaj konec avgusta, če ne pa septembra, mogoče v Simonov zaliv. Ja buškica lahko se kaj dobiva. Mi mamo pa ohcet 13.8., še čakam na vabilo od sestrce, uro sem zvedla šele 10 dni nazaj, zdaj pa čakam kak papir, bomo vidl če bomo dočakali

buškica -> hajli hajlo (1.8.2005 9:58:59)

Sploh ni važno kam, ker tudi midva načrtujeva le teden dni za hanimun in tako greva kar v kamp kjer sva bila sedaj, je lepo in to bo najlepši hanimun, tud midva nimava za tujino, ampak ne zardi hiše amoak ker sva v fazi zbiranja sredtev za nakup hiše, tko da sva bl broke kot pa pr dnarju, od poroke pa si ne obetem kaj veliko.

ja goya , poznam ta kamp, ampak čez Valalto ga ni.

cmokec -> hajli hajlo (1.8.2005 23:11:00)

O, buškica, a si se nakopala. :bravo::bravo::bravo::bravo:

Pozdravček od :nosecka:, ki misli nate in drži :miska::miska::miska::miska:, da boš do zime ena nasmejana buška. :bravo::bravo::bravo:

Stran: [1]