eva1 -> RE: Driska (9.10.2010 10:49:59)
|
Ko smo mi imeli virozo,m res od mene je teklo, prav tako od otrok, je Linex forte delal čudeže...jaz sem bila po 2 tabletih bolje, otroci po enem! No drugi dan se je ponovilo in smo spet vzeli, tretji dan je bilo že ok! Pa seveda pit, pit, pit! Še to, smo bili na morju ko smo imeli to zadevo..bruhali, drikali vsi od 9 mesečnika(mali je bil najbolj bogi, se mu je vleklo cel teden..samo 3 dni hudo, potem pa je samo še bruhal če je pojedel več kot 100ml), pa 3 letnica in 5 letnik...z nobenem nisem šla k zdravniku, gledala sem da mi ne dehidrirajo, pili smo po požirkih jedli po malo(čeprav noben ni imel ene 3 dni nobenega apetita)..se mi zdi da je mali v 4h dneh pojedel manj kot poje v 1 dnevu če je zdrav_ smo ga pa nalivali z rehidracijsko raztopini, pa s čajem...k zdravniku greš v primeru da se zadeva vleče po 4, 5 dni oz. prej če vidiš da otrok dehidrira(podočnjaki, izbujnene oči, nima sline, pocas_ta usta, koža ko jo uščipneš ostane nekaj sekund v kubi, pa seveda ne lula(vsaj malo mora lulati, seveda veliko manj kot ko je zdrav,m ampak tja na 4, 5 ur se mora polulat čez dan!
|
|
|
|